Principal » Internet » Anunțuri redare și AI noi modalități de a câștiga pe Android

Anunțuri redare și AI noi modalități de a câștiga pe Android

Internet : Anunțuri redare și AI noi modalități de a câștiga pe Android

Conferința anuală a dezvoltatorilor de jocuri 2017 în San Francisco. Acestea sunt întâlniri de profesioniști, în cadrul cărora sunt discutate probleme de programare legate de subiectul jocurilor. Interesant, Google noi soluții. Deja în lunile următoare, compania va permite dezvoltatorilor Android pentru a utiliza anunțuri interactive în care puteți juca, de exemplu, un fragment al jocului prezentat - primele creatorii de aplicații mobile și-au exprimat deja interesul pentru acest subiect.

Cu toate acestea, aceasta nu este singura noutate. Creatorii de jocuri care utilizează SDK pentru C ++ și unitatea ar trebui să se bucure, de asemenea, de integrarea cu analiticii de foc. Acest instrument statisticilor colecta a căror utilizare în jocuri este pentru dezvoltatorii de ajutor mai ușor să se înregistreze, de exemplu, timpul de redare sau moduri de niveluri finale de a utiliza aceste informații pentru a îmbunătăți produsele în viitor.

O altă noutate prezentată de Google este de a pune în aplicare ajustarea automată a anunțurilor AdWords pentru afișarea pe orizontală. Până în prezent, anunțurile Android sunt cel mai adesea adaptate doar pentru a afișa într-o poziție verticală și dacă gameplay-ul a cerut utilizarea unui telefon orizontal, AD afișează ne-a forțat să rotească dispozitivul.

De acum încolo, chiar dacă Creatorul nu oferă propriul său film adaptat la prezentarea la nivel, automatizarea va crea clipul drept. Exemplul operației sale a fost prezentat pe film:

Funcția video auto-flip în campaniile Universale App

Că videoclipul arată bine, Google a folosit inteligența artificială care analizează automat înregistrarea originală, recunoscând cele mai importante elemente. Acestea sunt utilizate într-un film nou care va fi prezentat orizontal.

Soluția rămâne în prezent în fazele stadiu incipient, dar acum se spune că anunțurile afișate în acest fel în primele încercări, a încurajat să faceți clic pe nu mai mult de 20% mai multe persoane decât acest loc în înregistrările afișate vertical. Este așa de presupus că din punctul de vedere al creatorilor și câștigurile lor ipotetice, aceasta este o formă mult mai atractivă de prezentare.

Cu dvs. în tine cu Greatge și adaptarea automată la orientarea ecranului de publicitate va fi un succes? Sau poate doar mai împovărătoare și nu va aduce profituri reale și mai mari creatorilor?

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu