Principal » Internet » Jocuri, Castele și roboți - puteți face toate astea în Excel

Jocuri, Castele și roboți - puteți face toate astea în Excel

Internet : Jocuri, Castele și roboți - puteți face toate astea în Excel

Microsoft Excel este un program bine-cunoscut. Este greu să găsești o persoană care nu a pregătit în el cel puțin o foaie. Dar câți oameni pot spune că el știe cu adevărat Excel?

La început vă voi reaminti că Excel este cel mai vechi dintre programele Microsoft Office. La 30 septembrie 1985, prima sa versiune a fost lansată pentru

..

Macintosh Calculatoare. Pe Windows îl puteți folosi de la versiunea 2.0, lansat doi ani mai târziu. Înainte de eliberarea Excel timp de trei ani, Microsoft a dezvoltat programul multiplan sau o foaie de calcul pentru mașinile cu sistem CP / M.

Contemporan Excel este un program foarte puternic, care poate face lucruri uimitoare, care nu ne gândim la fiecare zi, completarea tabelelor și desen diagrame simple,. În primul rând, acesta este un bun instrument nu numai pentru a adăuga coloane, dar, de asemenea, pentru grafică vectorială:

Desenul în Microsoft Excel

Schimbările de timp, utilizarea diferitelor funcții matematice și a graficelor tridimensionale vă permit să creați animații atractive și sub blocarea timpului de topire. Autorul acestei foi a utilizat macro-urile și modelul de difuzie.

[1/2

Cu capacitatea de a utiliza macrocomenzi și programare în VBA (Visual Basic pentru aplicații) Excel este un instrument destul de bun pentru simularea fenomenelor fizice. Pe site-ul ExcelUnusual.Com puteți găsi o mulțime de exemple foarte interesante, inclusiv un model de sistem solar și simulator de zbor. Multe proiecte pot fi descărcate și l-au început.

Un simulator de zbor 3D de bază în Excel 2003

Când vă pregătiți pentru Crăciun, puteți desena și un pom de Crăciun în Excel cu lumini clipi (recomand să derulați la 2:30).

Creați un animate spumant de Crăciun copac În Excel

Am găsit, de asemenea, una dintre dovezile pe care Excel funcționează ca o platformă de programare, nu numai pentru analiza datelor, dar, de asemenea, de divertisment. Recent, internetul a răcit știrile că este creată o copie a jocului XCOM, în care vom putea juca în Excel. Exlcom este încă în stadiul incipient de dezvoltare și este dotat cu greșeli, dar se dezvoltă destul de bine. Fișierul poate fi, desigur, descărcat gratuit.

[1/2

Anterior, am putea juca într-o arenă gratuită.XL. Crearea jocului a durat 5 luni, a mers chiar la Greenlight, unde a fost recunoscută de comunitate din spatele distribuției Wartei cu abur.

India Uită-te rapid - Arena.XL

În foi Excel, puteți, desigur, încorporați alt conținut. Este o modalitate bună de a contrabanda jocurile flash la birou. În web, găsim, printre altele, prințul Persiei, păsările furioase sau kombatul muritor. Desigur, nu îndemn nimic ;-)

[1/2

Desigur, nu numai că Excel are mari oportunități. Concurența sfătuiește, de asemenea, ca instrument pentru animatori:

Stop-motion Excel (animație foaie de calcul) - Joe Penna

De asemenea, puteți reda un monopol în Google Food.

În catalogul nostru de aplicații, desigur, veți găsi o versiune de încercare a Office 2016 pentru Windows și OS X.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu