Principal » Internet » Jocuri în browser? Găsiți interesant în magazinul web Chrome?

Jocuri în browser? Găsiți interesant în magazinul web Chrome?

Internet : Jocuri în browser? Găsiți interesant în magazinul web Chrome?

Timpurile au trecut mult timp când browserul web a fost doar un instrument pentru deschiderea site-urilor web. Astăzi, astfel de programe ca Chrome pot fi un centru multimedia al întregului computer. În resursele puternice ale magazinului Chrome Web Store puteți găsi mii de jocuri. 

În magazinul web Chrome veți găsi aplicații care vă permit să gestionați browserul Jocuri online NP. Grepolis sau Farmerama. Există, de asemenea, aplicații legate de jocurile gratuite pentru a juca a căror lansare implică instalarea clientului, de exemplu. Nevoia de viteză de viteză. În plus, un grup mare este titlurile tradiționale, mici cunoscute din platformele mobile, de exemplu. Păsări furioase sau plante vs zombi.  În resursele magazinului veți găsi jocuri online și cele care conțin o campanie unică a jucătorului. Producțiile sunt foarte diverse: strategice, puzzle, sport, curse, shooters și card. Oferta este mare, iar majoritatea titlurilor sunt disponibile gratuit. Magazinul include, de asemenea, versiuni ale demo-ului de jocuri vândute în magazinele NP. DIN PRAF.

Vizualizarea resurselor Chrome Web Store și selectarea aplicațiilor pentru instalare, acordați atenție drepturilor. Un exemplu bun aici este Battlefield Play4Free. Producătorul de jocuri dorește să aibă acces la date despre computerul dvs. și povestirile site-urilor vizitate. Pe măsură ce jocul este, de asemenea, disponibil în versiunea din afara magazinului web Chrome, merită să setați instalarea jocului în browser, din cauza vieții private. 

Care sunt avantajele instalării aplicației în browserul dvs? Datorită funcției de sincronizare, puteți restabili cu ușurință biblioteca tuturor programelor și jocurilor instalate după formatarea discului, defectării sau cumpărarea unui computer nou. Nu trebuie să instalați jocuri, să le căutați - totul va face mașina pentru dvs., deoarece fiecare produs instalat este atribuit contului dvs. Google. Aceasta este, de asemenea, o garanție că fiecare aplicație va fi actualizată - Chrome însuși îl actualizează la cea mai recentă versiune. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu