Principal » Gaming » Un joc de abonament de la accesul la origine? Are sens!

Un joc de abonament de la accesul la origine? Are sens!

Gaming  : Un joc de abonament de la accesul la origine? Are sens!

Odată ce a existat o teorie că cumpărarea de DVD-uri și chiar casete video cu filme noi nu are sens, pentru că probabil va apărea în curând la televizor pe canalele de plată. Cumpărați doar un abonament pentru a le urmări la Will. Nu va fi știri proaspete, ci economii și bucurie aproape la fel. Este același mod de a fi cu jocurile? De la accesul de origine, cel mai mult!

Probabil că fiecare jucător cunoaște platforma de origine și software-ul dedicat. A fost creată de artele electronice, iar cu ajutorul său putem cumpăra versiuni de jocuri electronice, descărcați-le la orice computer, precum și de testare a jocurilor cu accesul precoce, versiuni demonstrative etc. Folosind platforma, putem comunica și cu alți jucători și organizați jocul de rețea.

Originea este principala componentă a întregii platforme, un conector specific între serverele companiei și utilizatorul. Cu ajutorul lui, putem cumpăra jocuri de brand de arte electronice și apoi descărcați-le la orice computer (cu programul instalat și înregistrat la utilizator). Versiunile de jocuri electronice pot fi întotdeauna cu dvs. fără riscul de deteriorare sau de a pierde un disc. Mai mult, aceste versiuni sunt de obicei mai ieftine decât omologii lor fizici.

Foarte des, utilizatorii de platformă au acces anterior la jocuri, precum și o șansă de reduceri și reduceri. Mai mult, utilizatorii care cumpără un abonament (originea de origine) au acces nelimitat la cele mai vechi, dar totuși foarte interesante și atractive. Totul ca parte a unui abonament în cantitatea de mai multe zloți pe lună. Se merită?

Se pare că da, deși adevărați entuziaști care cumpără toate cele mai interesante jocuri imediat după premiera, în seif (acesta este numele bibliotecii disponibile pentru abonații de joc) nu va găsi nimic interesant. De exemplu, putem găsi acolo FIFA 16, nevoie de viteză acolo, în curând războaie Star: Battlefront și Mirror Edge: Catalyst. Acestea nu sunt cele mai recente titluri, dar dacă cineva se joacă destul de ocazional și nu vrea să petreacă mai multe zeci de zloți și încă din când în când vreau să petrec câteva ore pentru joc, taxa de abonament nu ar trebui să fie o problemă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu