Principal » Internet » Groupon

Groupon

Internet : Groupon

Groupon este aplicația oficială de serviciu cu același nume. Datorită acestuia, puteți utiliza cu ușurință funcționalitatea completă a serviciului, adică. Răsfoiți ofertele, efectuați plăți și în cele din urmă și în mod convenabil de îndeplinire a comenzilor.

Interfața de aplicație pentru utilizatorii site-ului web nu ar trebui să fie o surpriză, deoarece are un aspect identic. Principala diferență este optimizarea pentru dispozitivele mobile. Datorită acestui fapt, puteți vizualiza cu ușurință ofertele disponibile în funcție de categoria interesant. Alegerea ei este făcută prin derularea în partea de sus a filelor. Ofertele sunt plasate pe lista verticală de derulare și pentru a verifica bine, doar alegeți. Fiecare dintre ele conține o descriere descriere cu imagini, o hartă care arată NP. Unde există un restaurant și listați toate ofertele alternative (de ex. Dimensiunea unei mese sau durata de ședere în stațiune).

Avantajul utilizării versiunii mobile Groupon este ușurința de cumpărare. După achiziționarea în aplicația în fila corespunzătoare, va apărea un cupon. Pentru a face acest lucru, deschideți-l și arătați persoana potrivită afișată codul QR. În plus, aplicația conține o filă în care sunt enumerate achizițiile, care timp de implementare se apropie de sfârșit și ar trebui să vă grăbiți să nu le pierdeți.

Un alt serviciu pe care îl oferă aplicația este abilitatea de a stabili un abonament. Această operație va face utilizatorul în fiecare zi să primească o notificare sistemică care conține un set de oferte de la fiecare categorie. Configurația se reduce la setarea orașelor pentru care doresc să primească aceste notificări. Întotdeauna, cu toate acestea, indiferent de alegere, vor exista și informații despre oferta stațiunilor de vacanță din întreaga țară. Singurul lucru lipsește, este opțiunea de a ajusta, în special categoriile dorească să se uite, deoarece nu toată lumea este interesată de exemplu. Oferta de statiuni.

Recomandat
Lasă Un Comentariu