Principal » Internet » Ei colectează locația noastră 24/7. Deci, puteți urmări chiar și președintele

Ei colectează locația noastră 24/7. Deci, puteți urmări chiar și președintele

Internet : Ei colectează locația noastră 24/7. Deci, puteți urmări chiar și președintele

Site-ul jurnaliștilor din New York Times a primit fișierele provenite de la una dintre companiile care adună în liniște utilizatori de smartphone-uri fără cunoștințele lor. În arhive există peste 50 de miliarde de informații separate de locație provenind de la 12 milioane smartphone-uri.

Inforatorii anonimi înșiși au fost supuși jurnaliștilor NYT. Datele din câteva luni la începutul anului 2016 și 2017 păreau atât de îngrijorătoare încât au decis să reacționeze. Cu toate acestea, ei rămân anonimi în sine și angajatorul lor cu ei. Ceea ce nu schimbă faptul că astfel de companii pot fi multe.

Echipa NYT a petrecut câteva luni pe analiza datelor și verificarea locațiilor specifice împreună cu avocații, experții tehnologici și personalul științific. Toată lumea a simțit aceeași preocupare. Datele arată că aproape fiecare ființă umană din fiecare casă, bloc și district este umbra. Indiferent de poziția sa socială.

Printre dosare au fost date despre persoanele cu adevărat foarte situate sau care lucrează printre elită. - o căutare a arătat mai mulți oameni care vizitează conacul Playboy, unii experimentați în fiecare zi - extras din articol. Ei bine, cu o astfel de putere, puteți răsturna lumea cu susul în jos.

De exemplu, aici, New York Times prezintă un fragment din viața lui Manhattan.[img = imagine (2)

Jurnaliștii au găsit date despre persoanele celebre și oamenii care le vizitează. Printre aceștia, aceștia își schimbă Deppa Johnny 'Ego, Arnold Schwarznegna, sau bine-cunoscut jucător de golf al lui Tiger Woods. De asemenea, vorbesc despre dispozitive de conectare de la o Casa Albă sau Mar-A-Lago, reședința de vacanță a lui Trump.

În cele mai multe cazuri (mai ales oameni celebri), învățarea despre locația locului de muncă și a casei a fost suficientă pentru a cunoaște identitatea. Determinarea acestor date ca anonimă este - o declarație absolut dăunătoare care a fost demascată în mai multe studii - spune Paul Ohm, profesor de drept și analist de confidențialitate la Universitatea din Georgetown, pentru New York Times.

În parte, ne datorăm noi, dar nu justifică faptul că face datele noastre

Și, deși datele prezentate în articol NYT se aplică cererilor utilizate în Statele Unite, nu este dificil să le transfere la realitățile noastre. Cu astfel de informații, urmăriți cu ușurință fiecare hotărâre și fiecare celebritate. Deoarece în cele din urmă, câte aplicații pe smartphone-urile noastre folosesc accesul la locație?

Nu le vom lăsa nici măcar pe degetele ambelor mâini. Câteva exemple simple din care polonezii folosesc: Jakojada, Uber, Bolt, delicios.en, dar și aplicații meteorologice, hărți, știri și multe altele. A fost cineva capabil să verifice unde se desfășoară aceste informații? Nu foarte.

Nici măcar nu menționează Facebook. Acest gigant a recunoscut câteva zile în urmă pentru a colecta informații despre locația aproximativă a utilizatorilor săi chiar și atunci când această caracteristică este oprită pe telefonul smartphone. Experții din Zuckerberga au găsit o modalitate de a amesteca oamenii în capul lor suficient pentru a obține aceste date.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> InternetSecuritate Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu