Principal » Windows » Gridinsoft Anti-Malware4.2.23

Gridinsoft Anti-Malware4.2.23

Windows  : Gridinsoft Anti-Malware4.2.23

Gridinsoft Anti-Malware este un instrument eficient care completează software-ul standard antivirus. A fost creat pentru a fi ușor îndepărtat de la un calculator, astfel de dăunători, cum ar fi viruși, bots, spyware și componente publicitare, keyloggeri, troieni sau rootkituri.

Programul poate fi extrem de util în situațiile în care sistemul de operare a fost deja infectat de software rău intenționat, dar nimic nu vă împiedică să îl utilizați pentru testarea conținutului de calculator preventiv. Acesta oferă până la 5 moduri diferite de scanare, capabile să includă conținutul complet al sistemului, critice sau cele definite de utilizatorul și media interschimbabil conectate la computer. Gridinsoft anti-malware în afara analizei colectate pe date este, de asemenea, capabilă să scaneze autostrada, cache, servicii, secțiuni ActiveX, precum și pozițiile LSP și BHO. În multe cazuri, instrumentul este capabil să detecteze și să elimine dăunătorii invizibili la software-ul standard de securitate.

În plus, Gridinsoft Anti-Malware oferă protecție proactivă, precum și funcții utile de resetare a setărilor Internet Explorer, găzduiește curățarea fișierelor și resetarea configurației mecanismului de actualizare Windows. Opțiunile de configurare disponibile permit utilizatorului să se adapteze la propriile lor atribute ale programului multiple - m.în. Ignorarea fișierelor mari (peste 16 MB), arhive, date incomplete etc.

Atenţie!

  • Versiunea de testare vă permite să utilizați programul timp de 6 zile. Cu utilizarea sa, nu este posibilă eliminarea dăunătorilor detectați.

Recomandat
Lasă Un Comentariu