Principal » Internet » Tratați pentru colecționari record: Aplicația oficială Discogs în cele din urmă pe Android

Tratați pentru colecționari record: Aplicația oficială Discogs în cele din urmă pe Android

Internet : Tratați pentru colecționari record: Aplicația oficială Discogs în cele din urmă pe Android

DVD, CD, casete și recorderele de vinil au un motiv pentru bucurie. Pe Android a apărut în cele din urmă site-ul oficial de discoguri mobile.COM, unde puteți salva colecția dvs., completați lista de discuri pentru a cumpăra, a urmări ofertele și prețurile, precum și pe discuri, casete și DVD-uri muzicale.

Aplicația Discogs pentru Android a fost testată în ultimele luni. La prima vedere, puteți vedea că diferă ușor de la acest lucru pe iOS. Baza pentru ea a fost discografia - una dintre aplicațiile mai bune care se integrează cu discogurile. Cu toate acestea, aplicația oficială are unele caracteristici pe care nu le găsim în altă parte și în conformitate cu autorii este atât de aproape de versiunea completă a site-ului pe un dispozitiv mobil. Nu a existat nicio includere din VinylHub, astfel încât să puteți viziona o listă de magazine de muzică din zonă.

De la Discogs, puteți utiliza fără un cont pentru a căuta baza, dar pentru a configura colecția dvs., trebuie să vă înregistrați. Dacă aveți deja un cont acolo, după conectare aplicația va descărca toate datele de pe telefon. După un timp, veți putea să vă revizuiți datele și offline va fi, de asemenea, disponibilă. O adăugare foarte frumoasă este abilitatea de a desena un disc din colecție prin agitarea unui smartphone - economisește când nu știți ce să ascultați.

Aplicația vă permite să creați rapid o versiune digitală a directorului CD-uri și casete deținute, inclusiv alegerea unei anumite emisiuni ale albumului. Căutarea de albume puteți începe cu cuvinte cheie, numărul de serie sau cod de bare, puteți naviga, de asemenea, problema principală, și toate versiunile contractorilor album, înregistrare și realizări concrete problema. În plus față de discurile deținute, puteți colecta o listă de discuri, care merită să cumpărați.

[1/2
[1/2

Aplicația Discogs este disponibilă pentru Android și iOS. Ambele aplicații nu acceptă magazinul și transportați browser-ul.

Dacă sunteți în căutarea unui program care vă va ajuta să mențineți colectarea de discuri și casete, aruncați o privire la articolul din luna mai. Am adunat câteva programe foarte bune pentru entuziaștii muzicali pe mass-media fizică și mai presus de toate pe înregistrările de vinil.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu