Principal » Internet » Un tratament pentru chitaristi: Aplicația gratuită de Fender vă va învăța orice melodie

Un tratament pentru chitaristi: Aplicația gratuită de Fender vă va învăța orice melodie

Internet : Un tratament pentru chitaristi: Aplicația gratuită de Fender vă va învăța orice melodie

Veste bună pentru chitarisi novici și nu numai cei care au pus Stratocaster în fața lui Les Pavel sau chitară electrică în prim-plan înainte de acustică. Indiferent de instrumentul și specia preferată, un mare ajutor în învățarea de a juca cântece noi este propus de aplicația Riffstation de către Fender. În versiunea de instalare, a costat recent 35 de dolari, dar acum este disponibil gratuit pentru utilizatorii Windows și Maka.

Acest program, care, pe baza oricărui fișier cu piesa în sine, va dezvolta un set de grize, cu care o puteți juca, dar funcționalitatea nu se termină. Aplicația vă permite, de asemenea, să încetați melodiile pentru a ține pasul cu jocul, schimbați tonul sau finalizați părțile individuale ale instrumentelor, de exemplu, înlocuiți artistul într-un solo de chitară.

[1/2

Posibilitățile din program sunt multe, dar ce aplicații importante nu au fost create pentru profesioniști sau mai degrabă Homearies care caută un instrument de învățare suplimentar. Din acest motiv, totul este ușor de utilizat și se fierbe pentru a mișca butoanele virtuale folosind un șoarece.

Pentru a verifica posibilitățile de Riffstation, trageți pur și simplu orice melodie în spațiul de lucru și așteptați un moment înainte ca aplicația să decidă ce coarde vor fi potrivite pentru jocul său. Acestea sunt afișate pe cronologie, dar, de asemenea, într-o formă vizuală în mijlocul ecranului. Dacă o melodie va fi difuzată în fundal, programul va arăta o bază regulată că coarda ar trebui să fie redată la un moment dat și să se pregătească - numără automat timpul.

Riffstation - software minunat de chitară

Programul a profitat, de asemenea, de detalii. Când redați fundal, puteți rula Metronome, iar oamenii care doresc să se adapteze la maximum interfața pentru propriile condiții pot, de asemenea, schimba culoarea afișată în avanpremiera coardă claviatură, imitând diferite materiale din care aceasta poate fi făcută într-un instrument real. Riffstation gratuit poate fi descărcat prin directorul nostru. O versiune pentru computerele Windows și MacOS pentru a alege de la.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu