Principal » Internet » Graficconverter11

Graficconverter11

Internet : Graficconverter11

GraphicConverter este un program extins care combină browserul de imagini, procesarea în masă și editorul raster necomplicat. Programul se poate integra, de asemenea, cu unele servicii cloud, citește datele exif, deschide peste 200 de formate pentru înregistrarea fișierelor grafice și a imaginilor de export în 80 de formate.

GraphicConverter constă din mai multe părți. Browserul de bază de imagine, care se poate conecta la contul Flickr și Google. Browser, cu excepția miniaturilor, vă permite să răsfoiți metadatele, inclusiv locația, unde a fost făcută imaginea, pe hartă. De asemenea, puteți activa o fotografie cu ecran complet dintr-un dosar și detectați fețele în imagini.

Puteți merge la editorul raster din browserul dvs. Acesta nu este un instrument complicat și avem doar instrumente de bază aici, cum ar fi selectarea, perii, umplerea culorilor, arderea, estomparea sau cultura. Programul acceptă profilurile ICC și ColorSync Când lucrați cu imaginea, puteți crea și propriile scripturi și pluginuri, utilizați scanerul (prin TWAIN) și importați fotografii direct de la camere.

Imaginile deschise pot fi, de asemenea, editate de masă, creând o coadă de sarcini de făcut. Acestea sunt modul de rotire, combinare, schimbare de culoare, scalare, tăiere și altele asemenea. Apropo, puteți, de asemenea, să manipulați numele fișierelor, locația în foldere și să convertiți imagini în alte formate.

Programul este disponibil pe shareware. Aceasta înseamnă că îl puteți testa fără limite de timp. Singurul inconvenient este o fereastră care informează despre perioada de testare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu