Principal » Gaming » Gran Turismo Sport - devine serios!

Gran Turismo Sport - devine serios!

Gaming  : Gran Turismo Sport - devine serios!

Jocurile sunt, fără îndoială, divertisment, distracție, formă de relaxare și odihnă după muncă etc. Cu toate acestea, observând piața de jocuri, putem ajunge la concluzia că tot mai mulți oameni abordează acest subiect mai serios. Mai mult, în turnee puteți câștiga premii valoroase, există și oameni care au făcut o modalitate de a juca viața profesională. Ca și în toate acestea, el se găsește pe Gran Turismo Sport?

Se pare că nu există nicio relație, dar este doar o asemănare. Recent, putem observa că jocurile care apar pe piață

..

Ei au mai puțin și mai puțin comune cu jocurile. Da, există producții libere, destinate distracției și relaxării, dar printre ei, producții destul de timide care vin la un anumit subiect foarte serios. Una dintre ele este cel mai recent Gran Turismo Sport, care este destul de diferit de predecesorii săi și nu îi place toată lumea. De ce?

Acest joc nu este pentru toată lumea. Dacă cineva vrea să sară în joc, conduceți câteva roți cu orice mașină și apoi opriți consola, va lăuda. Evident, acest lucru nu este un simulator extrem de crud, dar pe cealaltă parte a distracției fără griji și Froliică sunt pe drumul cel bun

..

interzis. Da, dar să începem de la început.

În primul rând, Gran Turismo Sport este un joc concentrat pe jocul online. Fasole! Fără conectarea la Internet și serverul digital polifonic, putem face aproape puțin. Chiar și testarea procesului de timp dacă mașina este înregistrată, iar acțiunile noastre salvate pe server. Deci, dacă furnizorul nostru de Internet sau serverul va deveni o defalcare, uitați de joc. Nu este suficient, comportamentul inadecvat pe pistă în timpul cursei cu alți jucători este stigmatizat și pedepsit. Obținem puncte de penalizare și când comportamentul nostru este constant inadecvat, putem fi interzisi sau transferați într-un grup mai rău. Se pare serios, dreapta?

Desigur, ca și în alte jocuri din seria Gran Turismo, trebuie să trecem prin instruire și teste. În acest caz, cu toate acestea, nu putem evita acest lucru, precum și lipsa de teste necesare limitează capacitățile noastre. Aproape ca în lumea reală! 

Din păcate, alte aspecte ale jocului nu se potrivesc cu principii atât de riguroase și de urmărire a realismului. Conditiile meteo? Nu există așa ceva. Mai mult, există o perioadă variabilă a zilei, deci chiar și o cursă de trei ore nu afectează iluminatul. În plus, corpul de iluminat grafic este inegal - pe de o parte, mașini excelente și modele de iluminat (statice, dar întotdeauna) și pe de altă parte plate și un pic în căutarea artificială în interiorul vehiculelor. Și sunet

..

Gran Turismo a avut întotdeauna o problemă cu reproducerea realistă a sunetului motorului. Într-o variație a sportului este mai bună, dar pentru Forzy Motorsport 7 sau Project Cars 2 încă foarte departe.

Există erori și acest lucru este foarte mult. Există, de asemenea, soluții și restricții incomprehensibile, dar

..

Dacă cineva iubește autovehiculul și are deja un motorsport uimitor 7, și pe raft, stația de joc 4, el ar trebui să atingă, fără îndoială, pentru Gran Turismo Sport. Aș face eu însumi dacă aș avea o consolă Sony. Acest joc nu este o atmosferă uimitoare, simțiți-i pasiunea și creatorii de cunoștințe pentru industria automobilelor. La fiecare pas, suntem răsfățați cu curiozități și filme, lectorul ne amintește de o conducere curată etc. 

Acest joc nu este pentru toată lumea. Dacă cineva îi place în nevoia de serii de viteză și îi place un pic, în Gran Turismo, nu este nimic de căutat. Uneori poti simti ca un sofer de curse reale, care trebuie să ne amintim despre regulile, deoarece pauza lor va fi asociat cu o pedeapsă severă. Pe de altă parte, nu există nici o vreme dinamică sau un ciclu al zilei, în zilele noastre, poate un pic. Cu toate acestea, este în valoare de observarea dezvoltarea acestui joc, pentru că eu sunt sigur că creatorii nu a spus ultimul cuvânt și de producție se va dezvolta. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu