Principal » Internet » Joc de la distanță PS42.8

Joc de la distanță PS42.8

Internet : Joc de la distanță PS42.8

Remote PS4 (PS4 la distanță) este o aplicație pentru computerele cu sistemul de operare Windows și Mac OS, datorită căruia putem începe consola PlayStation 4 în modul la distanță.

După pornirea instrumentului de pe computer, urmați instrucțiunile de pe ecran și la momentul potrivit pentru a activa consola să o asocieze cu PC-ul nostru. Din acel moment de pe PC, folosind aplicația descrisă, vom putea face aceiași pași ca pe PS4, adică joc, răsfoiți prietenii, realizările sau conținutul magazinului PlayStation.

Jocul la distanță de la distanță PS4 va funcționa atunci când televiziunea la care este conectată consola va fi ocupată de alți membri ai gospodăriei. Apoi, putem juca jocurile noastre preferate de la PlayStation 4 pe computerul dvs. utilizând funcția de streaming pe care o oferă aplicații benefice. Cu toate acestea, trebuie să țineți cont de faptul că calitatea imaginii este mai mică decât atunci când se utilizează PlayStation 4 pe televizor prin cablu HDMI.

Programul poate localiza automat consola PlayStation 4. Dacă o astfel de operație în opinia utilizatorului durează prea mult, există și opțiunea de a căuta manual dispozitivul. În fereastra jocului de la distanță PS4, introduceți codul vizibil pe ecranul televizorului la care este conectat consola PlayStation 4, introdusă anterior în "Setări ", "Setări de conexiune la distanță" și selectând "Adăugare dispozitiv ".

Atenţie!

  • Pentru a opera programul, trebuie să aveți o consolă PlayStation 4, un computer cu acces la Internet (cel puțin 15 MB / s), cablu USB sau adaptor USB wireless pentru Controller Dualshock 4 4 și contul gratuit Sony Entertainment Rețea.

Recomandat
Lasă Un Comentariu