Principal » tehnologii » Gatiti cu clasament Android - Gatit

Gatiti cu clasament Android - Gatit

tehnologii  : Gatiti cu clasament Android - Gatit

Două ouă, făină de 100g, două banane feliate... Mai mult sau mai puțin, fiecare rețetă tipică începe. Dacă vrem să strălucești și să pregătim ceva delicios pentru iubitul tău, original pentru cină cu prietenii tăi sau rapid pentru prânz, suntem cel mai adesea atingând o carte de bucate. Acestea din păcate sunt, de obicei, grele și voluminoase. Din fericire, în epoca noilor tehnologii cu ajutorul, vine vorba de aplicațiile CHEF create special pentru proprietarii de dispozitive mobile cu Android, dorind să se întâlnească în bucătărie.

Avantajele lor sunt în primul rând lipsa de costuri asociate cu achiziția (cele mai libere), dimensiune mică (exact ca smartphone-ul nostru), acces la o bază de date imensă de reguli, care este actualizată în plus. Mai jos prezentăm câteva în opinia noastră cele mai bune aplicații care vor fi utile pentru fiecare gătire amator.

Reguli.EN

La inceputul Reguli.EN. Această aplicație a fost denumită exact la fel ca și site-ul de la care provine. Își aduce împreună toți fanii petrecerii timpului în bucătărie și inventând rețete originale. Acestea sunt ulterior publicate și pot fi folosite de alții. Datorită acestei soluții, suntem siguri că vor veni în mod regulat feluri de mâncare interesante. Aplicația însăși nu durează prea mult în memorie, iar meniul său a fost pregătit special pentru ecrane mici. Navigarea este trivială, care este utilă atunci când găzduim adesea mâinile, de exemplu, făină integrală sau alt ingredient.

Totul pe care îl putem oferi, printre altele:

- Accesul la peste 2.000 de rețete (baze de date actualizat),

- Măsurarea exactă,

- Convenabil pentru a utiliza un cronometru,

- Notebook pentru stocarea, de exemplu, feluri de mâncare preferate,

- O opțiune de a comenta regulile și de a publica propriile idei.

Kamis.EN

Altul, în valoare de aplicația de gătit este Kamis.EN. După cum sugerează și numele, este software-ul Brandului Kamis, ceea ce face condimentele și aditivii în fiecare dintre prevederile disponibile acolo. În mod similar cu rețetele.en, aici avem versiuni mobile ale serviciului de internet închis într-o aplicație confortabilă care se conectează la o bază de date imensă. Totul este 100% gratuit. Kamis.PL oferă rețete atât pentru originale, cât și ușor mai originale de la o asemenea bucătărie, cum ar fi Polonia, italiană, franceză, arabă, maghiară sau asiatic. O idee interesantă a fost de a împărți mâncărurile în categorii / ocazii. Avem, printre altele, să ne ocupăm de:

- grătar,

- Crăciun,

- Ziua Îndrăgostiților,

- Paști,

- Pranz rapid.

Mami.EN

De data aceasta ceva pentru fanii de coacere interni. Mami.EN, Din cauza aplicației în cauză este o colecție de diferite reglementări care vă vor permite să pregătiți prăjituri delicioase, plăcinte și prăjituri la domiciliu. Cum se oferă autorilor, Mebiasto.PL este un program proiectat atât pentru amatori, cât și pentru fanii de coacere puțin mai avansați. Vom găsi aici rețete extrem de simple, precum și cele care necesită o mulțime de timp și de muncă. Interesant, aplicația oferă, de asemenea, diferite tipuri de ghiduri sub forma unui videoclip care ne va permite să urmărim întregul proces de pregătire a aluatului. Favoritele Favorite, și va însemna produsele de patiserie, care au coincis cu cel mai mult la preferințele noastre și le au acces rapid mai târziu.

Carte de bucate

Carte de bucate ultima deja recomandată de aplicația noastră editorială care vă va ajuta să vă întâlniți în bucătărie. În mod similar cu predecesorii, întreaga oferă un meniu transparent în limba poloneză și o funcționalitate câteva interesante. Avem acces clar la sute de mâncăruri populare și ușor mai sofisticate aici. Un fapt interesant poate fi un motor de căutare special care va găsi un fel de mâncare conform. Numele său, componentele selectate, prețul sau gradul de dificultate de pregătire. În plus, utilizatorul are ocazia să comenteze furnizarea în cauză și de a evalua acest lucru. Dacă nu avem o idee la cină, merită să folosiți opțiunea de agitare, pe care ea însăși va desena un fel de mâncare pentru noi.

După cum puteți vedea Android nu este vorba despre jocuri, aplicații de birou și jucători media. Dispozitivele cu sistem Google funcționează, de asemenea, bine, precum și cărți de bucate. Ați folosit vreodată telefonul în acest fel?

Recomandat
Lasă Un Comentariu