Principal » Windows » Gopro Studio2.5.9.2658

Gopro Studio2.5.9.2658

Windows  : Gopro Studio2.5.9.2658

Gopro Studio este un editor video multiplatform, orientat către Holders de cameră sport GOPRO, care permite prelucrarea de bază a materialelor video înregistrate.

Aplicația vă permite să importați multimedia de pe hard disk-ul computerului, precum și direct de la dispozitivele GOPRO, oferind diferite seturi de funcții în funcție de modelul dvs. Suportul de instrumente se bazează pe un expert încorporat, care rulează utilizatorul de pași individuali de editare a clipului. La dispoziția noastră, funcțiile de combinare a materialelor video într-o singură mai mare, aplicând efecte interesante (mișcare lentă, mișcare rapidă etc.), text și animație de pasaje, precum și manipularea atributelor de imagine de bază.

Gopro Studio a fost partajat pe platforma Windows și Mac OS. În plus față de clemele înregistrate de dispozitivele GOPRO, suportă, de asemenea, materiale video codificate folosind h.264 (Formatul MP4 și MOV). Videoclipuri gata Înscrieți-vă pentru fișiere MP4, MOV și AVI în 720p, 1080p sau 4k.

Atenţie!

  • Este necesar un cont GOPRO gratuit pentru a utiliza programul.

Recomandat
Lasă Un Comentariu