Principal » Internet » Gopro quik2.6.0.666

Gopro quik2.6.0.666

Internet : Gopro quik2.6.0.666

Gopro quik (Odată Gopro Studio) este un editor video multiplatform îndreptat spre Holders Gopro Sport Camcorect, care permite prelucrarea de bază a materialelor video înregistrate.

Aplicația vă permite să importați multimedia de pe hard disk-ul computerului, precum și direct de la dispozitivele GOPRO, oferind diferite seturi de funcții în funcție de modelul dvs. Suportul de instrumente se bazează pe un expert încorporat, care rulează utilizatorul de pași individuali de editare a clipului. La dispoziția noastră, funcțiile de combinare a materialelor video într-o singură mai mare, aplicând efecte interesante (mișcare lentă, mișcare rapidă etc.), text și animație de pasaje, precum și manipularea atributelor de imagine de bază.

Gopro Quik a fost pusă la dispoziție pe platforma Windows și Mac OS. În plus față de clemele înregistrate de dispozitivele GOPRO, suportă, de asemenea, materiale video codificate folosind h.264 (Formatul MP4 și MOV). Videoclipuri gata Înscrieți-vă pentru fișiere MP4, MOV și AVI în 720p, 1080p sau 4k.

Atenţie!

  • Este necesar un cont GOPRO gratuit pentru a utiliza programul.

Recomandat
Lasă Un Comentariu