Principal » Internet » Google va investi miliarde în construcția de Internet prin satelit Elona Muska

Google va investi miliarde în construcția de Internet prin satelit Elona Muska

Internet : Google va investi miliarde în construcția de Internet prin satelit Elona Muska

Ieri am informat despre proiectul privind furnizarea internetului prin intermediul sateliților către regiunile excluse digital. Cea mai mare provocare cu care se confruntă Elon Musk, inițiatorul programului, precum și, printre altele, fondatorul Paypal și directorul Motors Tesla, este o congregație de 10 miliarde de dolari necesare pentru a introduce un program în vigoare. Musk tocmai a câștigat un aliat puternic - Google.

Pentru a implementa programul pentru a oferi o conexiune rapidă la o rețea cu o bună calitate și întârzieri mici, 700 de sateliți plasați pe orbită de Spacex, al căror fondator și director este, de asemenea, Elon Musk. Scopul întreprinderii este vârful, iar impresionantul difuzabil, mai ales că Musk intenționează să furnizeze internet prin satelit în viitor și pe Marte.

Informatia.com raportează că etapa finală a negocierilor dintre SpaceX și Google în ceea ce privește investițiile în compania miliarde de dolari sau o zecime din costurile de implementare a programului, ceea ce va face, probabil, principalul investitor Google.

Acesta nu este primul pas al Google în angajamentul față de întreprinderi care să permită accesul universal la rețea cât mai multă populație posibilă. În iunie 2013, am scris despre proiectul Loon testat în Noua Zeelandă, constând în livrarea internetului folosind baloane, care trebuie să fie o soluție mult mai ieftină decât să trageți pe orbita sateliților.

Programul Elona Muska poate avea un impact real asupra condițiilor de viață ale a milioane de oameni din întreaga lume. Mesajul că întreprinderea a câștigat sprijinul pentru una dintre cele mai mari puteri a industriei crește semnificativ probabilitatea de introducere a acesteia. Cu ajutorul Google, acțiunile Spacex încetează să mai fie tăcute futuriste și să devină o oportunitate de a revoluționa harta lumii online.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu