Principal » Internet » Google cu cereri pentru Vivaldi, care nici măcar nu se întâlnește Chrome

Google cu cereri pentru Vivaldi, care nici măcar nu se întâlnește Chrome

Internet : Google cu cereri pentru Vivaldi, care nici măcar nu se întâlnește Chrome

Google continuă o luptă liniștită împotriva concurenței. De data aceasta, pe vizor, din nou, Vivaldi și co-creatorul său Jon von Tetzchner, pe care contul AdWords a fost blocat, permițând publicitatea browserului printre serviciile Google, inclusiv în motorul de căutare. Anunțurile lui Vivaldi au fost oprite până la cererile pe care Google le-a prezentat creatorii prin e-mail.

Interesant, aceasta este a doua situație de acest tip, dar primul când Google practic nu a informat blocarea contului AdWords. Deci, Creatorul a trebuit să se întoarcă la Google însuși pentru a obține informații suplimentare. Se pare că pentru a continua să facă publicitate la Vivladi în AdWords, este necesar să se adauge informații citite despre modul de dezinstalare a programului și link-ul cu termenii browserului.

E-mail cu cereri către Vivladi, Sursa: Registrul

Este demn de remarcat faptul că nici măcar nu se întâlnește Chrome pe a căror parte pentru a descărca instalatorul poate fi găsit numai în instalator și o scurtă descriere a funcțiilor programului și între timp Google se mândrește cu faptul că nu necesită pe nimeni că nu necesită se. Este, de asemenea, comun să se informeze despre condițiile de utilizare a programului numai la etapa de instalare, iar descrierea eliminării este, de obicei, trecută cu vederea, dacă este în mod analog ca și pentru toate celelalte aplicații dintr-un anumit sistem, pe care îl ocupăm în acest caz.

Așa cum am menționat mai devreme, cererile Google curente nu sunt prima situație la Vivaldi. Schimbările au fost deja necesare înainte și ca Google revendică, nevoia de introducere a acestora nu a avut o relație cu declarațiile critice către companie, ci numai cu dorința de a asigura utilizatorii de securitate maximă.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu