Principal » Internet » Google aruncă Ublock originale din Magazinul web Chrome

Google aruncă Ublock originale din Magazinul web Chrome

Internet : Google aruncă Ublock originale din Magazinul web Chrome

Confuzia legată de extensia la blocarea anunțurilor Ublock preia pe tot mai multe și mai coarde. Recent, autorul proiectului a demisionat de la el, iar după câteva zile sa întors dintr-o versiune separată. Acum, vocea lui, în cazul în care a adăugat complet în mod neașteptat Google și a eliminat o adăugare la magazinul Chrome Web Store. Explicații, desigur, nu au niciunul.

Prima Aprilis a surprins cu diverse glume multe persoane. Apoi, dealul Raymond, cunoscut și sub porecla Gorhill, a anunțat că încetează mai departe pe Ublockiem. Motivul trebuia să fie probleme personale, dedicând proiectului prea mult timp. Cu toate acestea, aceasta nu a fost o glumă și ar părea o decizie bine gândită a autorului. Îngrijirea peste blocul de publicitate a fost predată altcuiva și, deși soarta versiunii Firefox nu era sigură, situația sa stabilizat. Teoretic, pentru că după câteva zile, Gorhill sa întors cu furculiță și fără un cuvânt, sa alăturat publicației unor versiuni noi.

Situația a condus la o mizerie mare. În prezent, două versiuni sunt disponibile pentru Githubie: Ublock preluat de noi dezvoltatori, precum și Ublock0 dezvoltat de Gorhill. O mizerie similară a dominat în magazinul Web Chrome. Autorul nu a vrut să facă parte din contul dvs., de la începutul lunii aprilie, astfel încât noii proprietari au cerut un cont nou Ublocka. Așa sa întâmplat. Utilizatorii puteau alege, deși este foarte greu să numiți acest clovn și o situație de înțeles: de ce să dezvoltăm două proiecte separate și să mutați codul unul de celălalt? Nu știm motivele lui Hill, dar știm cum a reacționat Google. Compania a aruncat adăugarea inițială de la magazin plasat acolo în luna iunie a anului trecut și actualizat până acum. De ce doar aceasta, și nu noi, din moment cronologic a fost un duplicat?

Contul Google Gorhilla

În mod similar cu alte cazuri de acest tip, Google nu a transmis nicio informație cu privire la acest subiect, în plus față de declarația laconică că adăugarea rupe principiile magazinului. Este posibil ca acesta să fie similar cu un alt UBLOCK: Aditivii populari sunt preluați, modificați pentru a fura datele utilizatorilor și apoi actualizate și într-o formă atât de dăunătoare pentru utilizatorii de Internet. Revolta de copii UBLOCK și schimbarea numelui original ar putea face toată confuzia la fel ca cea interpretată de mecanismele automate de stocare. Cu toate acestea, acestea sunt doar ipoteze.

În situația actuală, utilizatorii Chrome ar trebui să utilizeze add-on-ul Chrisaljouda Drop-down și disponibil în magazinul Chrome Web Store. În cazul Firefox, alegerea este una. Finala chestiunii nu este încă cunoscută, nu știm dacă versiunea Gorhill va fi restabilită. Este posibil ca autorii vor reveni la o acțiune comună peste o versiune. În caz contrar, dezvoltarea Ublock nu va fi cu siguranță atât de intensă, deoarece ar putea fi. Și este un păcat, pentru că este o add-on multă mai ușoară decât adblock plus, care poate consuma cantități uriașe de berbec.

Actualizare 2015-04-15, 19:03:

Autorul suplimentului a informat că a fost deja restaurat la magazinul Chrome Web Store. Motivele pentru eliminarea nu sunt încă cunoscute, dar suspectează că ar trebui să aibă exact același logo, cum ar fi un nou add-on, prea similar ar putea fi, de asemenea, numele, care a inițiat o alarmă în serviciile Google. Dacă sunteți interesat de adăugarea lui Gorhill, o veți găsi la această adresă. Autorul conduce, de asemenea, explicația oficială de ce a revenit la locul de muncă și preferă să dezvolte Ublock origine separat: pentru el acest hobby, el poate partaja codul, dar el nu vrea o intrebare constant.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu