Principal » Internet » Google va folosi inteligența artificială pentru a recunoaște bolile pielii

Google va folosi inteligența artificială pentru a recunoaște bolile pielii

Internet : Google va folosi inteligența artificială pentru a recunoaște bolile pielii

Google va ajuta utilizatorii dvs. să învețe un pic mai mult despre bolile tipice ale pielii. Folosind aplicația și un smartphone, veți putea identifica problemele care apar. Aceasta este o altă soluție de la gigantul din industria tehnologică, care este dedicată unei mai bune înțelegeri a sănătății umane.

În timpul conferinței Google I / O, compania a prezentat un alt instrument bazat pe inteligența artificială care poate ajuta la o mai bună înțelegere a sănătății umane. Soluția va fi informată cu privire la starea pielii, părului și unghiilor utilizatorilor. Acestea sunt părți ale corpului care deseori "notifică " despre apariția diferitelor boli sau deficiențe de vitamine și minerale importante.

Google va folosi pentru a recunoaște bolile cutanate

După cum sa raportat de către Techxplore, soluția a fost creată atunci când cercetătorii Google a dat seama cât de mulți utilizatori fiecare zi căutări pentru informații despre boli de piele și vizualizate grafice legate legate de ele. Un factor important a fost, de asemenea, cunoștințe despre lipsurile existente în rândul dermatologilor. Specialiștii sunt încă lipsesc, iar aproape două miliarde de oameni din lume sunt măsurate cu boli ale pielii.

Cum va funcționa instrumentul Google? Tot ce trebuie este o aplicație specială și un aparat de fotografiat pentru a face fotografii de pe telefonul smartphone, care va ajuta la diagnosticarea afectiunilor care apar. Instrumentul va permite să evalueze starea de sănătate, indiferent de vârstă, umbră și tipul de piele, precum și sexul de oameni folosindu-l.

Utilizatorul va trebui să facă trei fotografii ale locurilor afectate de probleme. Aplicația va procesa fotografii și va cere informații suplimentare de exemplu. Apariția altor simptome. Atunci inteligența artificială va contribui la recunoașterea bolii utilizând baza de date în care sunt prezentate 288 de boli ale pielii.

Creatorii subliniază faptul că cererea nu înlocuiește vizita la un dermatolog, dar poate fi primul pas în identificarea problemei existente. Mai ales că instrumentul a fost îmbogățit cu descrieri ale unor boli individuale create de dermatologi. De asemenea, conține răspunsuri la întrebări frecvente și imagini întrebat ilustrare. Cel mai probabil, va exista o piață la sfârșitul anului 2021.

Consultați și: Cum să creați o parolă bună și puternică?

Programe

Actualizări actualizează lucruri noi. Vezi mai multe> Newsgoliaplephoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu