Principal » Internet » Google introduce suportul pentru aplicații Windows la Chrome. Necesită Parallels Desktop

Google introduce suportul pentru aplicații Windows la Chrome. Necesită Parallels Desktop

Internet : Google introduce suportul pentru aplicații Windows la Chrome. Necesită Parallels Desktop

Proprietarii Chromebook vor putea utiliza aplicațiile cunoscute din Windows. Google tocmai și-a prezentat sprijinul, dar acum nu vor putea să le folosească pe toate.

Chrome OS vă va permite să rulați o versiune completă a Windows prin virtualizare. Aceasta este o soluție destinată sectorului întreprinderilor și întreprinderilor. Pentru a utiliza aplicațiile Windows, este nevoie de Parallels Desktop pentru a costa 69,99 dolari pe utilizator.

Folosind paralele Desktop în Chromebook Enterprise, vom putea rula ferestre în paralel cu cererea de la Chrome OS și Android. Un sistem interesant de operare Google ne va permite să rulăm implicit unele aplicații din Windows. Poate fi util în special în cazul în care munca pe unele fișiere este mai convenabilă într-un mediu tradițional.

[1/2

Fot. Paralele

Așa cum raportarea integrării de la Verg a Windows nu este atât de extinsă în acest moment, ca în sistemul MACOS utilizând coerența în Parallels Desktop. Cu toate acestea, ar trebui să se aștepte ca funcționalitatea să fie dezvoltată în timp.

În acest moment, putem conta pe lansarea simultană a mai multor aplicații Windows (chiar dacă lucrăm offline) și vom folosi un clipboard partajat (între Windows și Chrome OS) și profiluri de utilizator partajate și folderele. Când este vorba de periferie - imprimanta este complet compatibilă între sistemele, deși va trebui să aștepte pentru camere de internet, microfoane și alte dispozitive USB.

Este demn de remarcat faptul că, în plus față de faptul că, deocamdată, virtualizarea Windows 10 este destinată întreprinderilor, are cerințe tehnice mari. Deși majoritatea Chromebooks lansează paralele, dar Google recomandă numai cromele de clasă superioară, adică cele cu procesoare Intel Core i5 sau I7 de la 16 GB RAM. O listă completă a hardware-ului acceptat poate fi vizualizată pe site-ul Parallels.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu