Principal » Internet » Google introduce sondajele Google+. O face mult mai bine decât Facebook

Google introduce sondajele Google+. O face mult mai bine decât Facebook

Internet : Google introduce sondajele Google+. O face mult mai bine decât Facebook

Conform anunțurilor anterioare, Google dezvoltă nu numai propriul său comunicator Hangouts, dar, de asemenea, funcții disponibile în rețeaua socială Google+. În ultimele zile, utilizatorii au primit un alt instrument pentru crearea de sondaje. Comparativ cu soluția cunoscută pentru NP. Cu Facebook, aspectul de punere în aplicare nu numai mult mai bine, dar este mult mai ușor de utilizat de către un utilizator obișnuit.

Noua caracteristică a apărut în adăugarea ferestrei de conținut nou. În prezent, putem adăuga nu numai fotografii, materiale video, link-uri, informații despre evenimente viitoare, dar și la sondaje. Selectarea acestei opțiuni vă permite să introduceți întrebări (sau pe întregul post mare) și să configurați până la cinci răspunsuri diferite. Putem atașa o fotografie la un astfel de post, dar ce interesant, propria dvs. imagine poate conține, de asemenea, oricare dintre răspunsurile adăugate. Sondajele în mod similar și posturile regulate, de asemenea, suportă grafică animată sub formă de GIF.

La final, trebuie doar să împărtășim un nou chestionar. Desigur, în cazul ei, putem determina cu precizie nivelul de vizibilitate prin vertebre sau lăsați o opțiune de partajare publică. În ancheta pregătită, utilizatorii pot vota prin selectarea opțiunii corespunzătoare. Alegerea nu este definitivă, poate fi schimbată. Există, de asemenea, spațiu pentru comentarii suplimentare, deoarece sondajele pot fi discutate ca în posturile obișnuite trebuie să admită că din momentul în care a fost posibil să se creeze sondaje, fluxuri de utilizatori au fost ele chiar inundate, deoarece multe părți interesate au decis să încerce o nouă caracteristică - nu este deloc surprinzător, deoarece aceasta nu este numai foarte simplu, dar foarte atractiv și vizual după eliberarea.

Să vă reamintim că Facebook a oferit un anchetă de mai mulți ani, dar nu este disponibil într-un mod simplu pentru fiecare utilizator (mulți oameni nu știu nici măcar despre asta). Google a implementat un sondaj în rețeaua sa într-un mod mult mai util pentru utilizatori. Va fi util, va arăta următoarele luni. Pe de o parte, funcționalitatea sa este puțin limitată (de ex. Aceste cinci răspunsuri, nici o alegere multiplă), dar pe cealaltă rețea în multe moduri oferă un suficient de simplu nu la problemele pe care nici nu au avansat utilizatorii. Vă invităm să testați chestionarul în rețeaua Google+, precum și observarea profilului nostru oficial.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu