Principal » Internet » Google știe ce cumperi în afara Internetului - sursa informațiilor sunt date din cardurile de plată

Google știe ce cumperi în afara Internetului - sursa informațiilor sunt date din cardurile de plată

Internet : Google știe ce cumperi în afara Internetului - sursa informațiilor sunt date din cardurile de plată

Actualizați, timp. 15.douăzeci

După publicarea articolului, am primit o declarație de la MasterCard, pe care o postăm mai jos:

Materialul Bloomberg sa bazat pe ipoteze false și au existat o serie de inexactități în ea.

• Rețeaua noastră de plată funcționează astfel încât să nu știm ce produse specifice cumpără consumatori specifici - atât online, cât și în magazinele fizice. În acest fel, răspundem așteptărilor privind confidențialitatea datelor raportate de consumatori și vânzători din întreaga lume. Prin procesarea plății, avem informații despre numele vânzătorului și valoarea totală a tranzacției, dar nu despre produsele achiziționate.

• Serviciul nostru de măsurare a mass-media permite comercianților cu amănuntul și furnizorilor desemnați să verifice eficacitatea campaniilor publicitare. Detailerii ne furniza informații despre campaniile lor de publicitate, cum ar fi datele de începere și de încheiere a acestora, și MasterCard le oferă analiza tendințelor cheltuielilor în această perioadă.

• Ca parte a serviciului nostru de măsurare a mass-media, comercianții cu amănuntul și furnizorii lor desemnați primesc informații despre tendințele de cumpărare, care se bazează numai pe date agregate și anonime, cum ar fi valoarea medie de cumpărare sau numărul de tranzacții într-o anumită perioadă. Nu oferim analize de publicitate sau eficiența acestora, în ceea ce privește un anumit consumator.

În MasterCard Confidențialitate și Protecția Datelor este baza a tot ceea ce facem și angajamentele noastre în acest domeniu - împotriva partenerilor noștri de afaceri și a consumatorilor - depășesc cu mult cerințele de reglementare.

Google a găsit recent un nou mod de a urmări eficiența reclamelor afișate pe internet. Se pare că conținutul lor poate fi ales și pe baza achizițiilor efectuate în afara rețelei, iar sursa de statistică sunt date din cardurile de plată. Google a terminat piața MasterCard și a colectat informații despre achiziționarea de clienți în magazinele fizice de la un an pentru a le implica cu profiluri de utilizator pe internet. Ca rezultat, el poate determina dacă anunțul afișat sa dovedit a fi eficient și în cele din urmă a încurajat utilizatorul să cumpere produsul prezentat - de asemenea, atunci când tranzacția a avut loc într-un magazin clasic, în afara internetului.

Detalii Informați Bloomberg, bazate, inter alia, pe informații de la persoanele care au lucrat la acest proiect. După cum se dovedește, negocierile dintre Google și MasterCard au fost în ultimii patru ani pentru a ajunge în cele din urmă și a dus la o cooperare cu aproximativ un an în urmă. Google a trebuit să plătească o companie de cel puțin câteva milioane de euro pentru a avea acces la date, precum și distribuirea profiturilor din anunțurile afișate mai târziu pe Internet a fost, de asemenea, luate în considerare.

Interesant, Bloomberg la întrebat pe Google în această privință, dar a obținut un răspuns evident, care, în practică, nu ridică problema unui contract cu MasterCard. Înainte de a introduce acest produs în versiunea beta anul trecut, am creat o nouă tehnologie de criptare (dublu-orb), care împiedică atât Google, cât și partenerilor noștri să navigheze pe datele personale ale utilizatorilor noștri. Nu avem acces la datele de la cardurile de credit și de debit ale partenerilor noștri și nici nu oferim date personale partenerilor noștri.

Informațiile profesionale în contextul acordului descris sunt, de asemenea, evitate de MasterCard. Nu se referă la Google, în acest caz, cu toate acestea, Ombudsmanul a subliniat că este posibilă schimbul de date statistice generale cu magazinele. Acestea sunt utile pentru a fi, printre altele, pentru a măsura eficiența campaniilor de publicitate, dar fără identificatori privați care ar putea facilita legarea acestora cu profiluri de utilizator de pe Internet.

Managementul activității în setările contului Google.

Este demn de mentionat ca utilizatorii pot reduce schimbul acestui tip de informații, debifarea activitatea pe Internet și aplicații în Administrare cont Google. În mod implicit, această opțiune este activată și răspunde, printre altele, pentru căutarea de căutări, oferind recomandări mai bune și personalizarea alte servicii Google.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> InternetSecuritate Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu