Principal » Internet » Google Wiogle: Când un router nu este suficient, Google va da întreaga grilă

Google Wiogle: Când un router nu este suficient, Google va da întreaga grilă

Internet : Google Wiogle: Când un router nu este suficient, Google va da întreaga grilă

Unul dintre cele mai importante puncte ale Conferinței Google, care va avea loc pe 4 octombrie, poate fi prezentarea sistemului de operare Andromeda. Cu toate acestea, Google are și multe în segmentul hardware. Și nu este vorba doar de smartphone-uri.

Serviciul de Poliție Android, unde vă puteți baza pe sursa relativ dovedită a scurgerilor Google și Android, informează că, pentru un pic peste o săptămână, corporația va prezenta dispozitivul Google Wi-Fi - un nou router. Mai degrabă routere.

Google Wi-Fi nu va fi cel mai cuprinzător dispozitiv unic, va merge la vânzare în seturi. Va trebui să conectați un router cu Internetul și apoi să implementați în mod corespunzător restul în casă.

Aceasta este de a oferi o intensitate a semnalului la fiecare punct de intrare incomparabil cu rețelele Wi-Fi transmise de un dispozitiv. De asemenea, vă puteți aștepta ca o corporație să decidă cu privire la serviciile suplimentare la modă, pentru recent. În legătură cu Asistentul Acasă Google Home.

Nu multe informații nu au fost dezvăluite până acum despre specificațiile routerelor în sine. Serviciul Droidlife menționează că dispozitivele pot lucra pe două benzi (300 Mbit / s 2,4 GHz și 867 Mbit / s pe 5 GHz și, prin urmare, AC1200), au două prize Ethernet și standardul acceptat 802.15.4. Ușurința de configurare a rețelei a fost, de asemenea, priodificată în lucrări.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu