Principal » Internet » Google a eliminat versiunea Android a rețelei din rețea. Acum sunt disponibile numai pe Android Studio

Google a eliminat versiunea Android a rețelei din rețea. Acum sunt disponibile numai pe Android Studio

Internet : Google a eliminat versiunea Android a rețelei din rețea. Acum sunt disponibile numai pe Android Studio

Google a demisionat din partajarea informațiilor despre popularitatea versiunilor specifice Android în documentația online. După cum a menționat Neowin, de acum există doar informații despre popularitatea ecranelor și versiunilor de deschidere GL ES, dar aceste informații nu aparțin cel mai recent - în momentul creării acestui text, numai diagramele și datele din luna mai a anului trecut sunt disponibil aici.

Informațiile despre versiunile Android pot fi cunoscute, dar nu mai sunt de la nivelul site-ului web. Acum le puteți găsi numai în studioul Android - Mediul de dezvoltare pentru dezvoltatorii de aplicații. Detalii despre versiunile de popularitate sunt disponibile aici în noul expert de proiect.

Informațiile de bază privind intervalul aplicației create pot fi cunoscute în fereastra principală a vrăjitoriei, fotografii. Oskar Ziomek.

Când decideți să creați un nou program, Creatorul trebuie să aleagă o versiune minimă API care să utilizeze aplicația. În același timp, definește un set de funcții pe care programulatorul le poate utiliza și reduce disponibilitatea aplicațiilor numai la smartphone-urile care au Android într-o versiune dată (sau, desigur, mai nouă).

Statistici versiuni Android pe Android Studio, Foto. Oskar Ziomek.

Important, metoda de prezentare a datelor este puțin diferită de aici decât în ​​cazul diagramelor de roți care pot fi încă amintite din documentație. În vrăjitorul din Android Developer Studio selectează o versiune pentru sistem pentru a afla ce procent de dispozitive Android de pe piață va putea instala aplicația. De asemenea, puteți vizualiza detaliile și, prin urmare, cunoașteți modificările specifice ale versiunilor de date ale Android.

Și da, de exemplu, decid să creeze aplicații bazate pe nivelul API 21, suntem siguri că programul poate fi instalat în peste 94%. Dispozitive de pe piață, care este echivalentă cu cerința Android 5.0 sau mai nou. O listă de funcții afișate în paralel pe dreapta este, de asemenea, convenabilă. De aici puteți citi că în Android Lollipop a fost introdus m.în. Suport pentru metadate de notificare și modulul Bluetooth Low Energy.

Android Studio pe Windows și MacOS este disponibil în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNetIT.pro

Recomandat
Lasă Un Comentariu