Principal » Internet » Google TRIPS - Planul dvs. de călătorie

Google TRIPS - Planul dvs. de călătorie

Internet : Google TRIPS - Planul dvs. de călătorie

Google TRIPS este un ghid turistic care vă permite să planificați o călătorie și să explorați atracțiile turistice din hotelul ales de regiune. Într-un mod atractiv, informațiile sunt prezentate nu numai despre orașe sau muzee, ci și monumente, restaurante și locuri de interes pentru natură.

După pornire, introduceți informații despre destinație, dar nu trebuie să fie un loc. Apoi, pentru a propune evenimente, este necesar să se specifice data de plecare și de întoarcere. De asemenea, este posibilă sincronizarea automată a călătoriilor Google cu Gmail, astfel încât datele privind NP să apară automat în aplicație. Înregistrarea într-un hotel derivat din corespondență.

Informațiile privind locurile de vizită sunt prezentate sub formă de carduri cu fotografii, descrieri și opinii despre locul. Suntem în mod special prezentați pentru a vedea atracțiile pe categorii, NP. naturale, arhitecturale, dar și pur și simplu în ordine alfabetică sau în ceea ce privește distanța până la locația curentă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu