Principal » Internet » Google se pregătește să ruleze un nou serviciu de partajare a fotografiilor

Google se pregătește să ruleze un nou serviciu de partajare a fotografiilor

Internet : Google se pregătește să ruleze un nou serviciu de partajare a fotografiilor

Potrivit celor mai recente rapoarte, ne putem aștepta la un nou serviciu Google pentru a împărtăși fotografii în această lună. Crearea ei nu a fost un mister pentru nimeni, deja anul trecut, a anunțat că fotografiile vor fi separate de rețeaua socială Google+. Conferinta viitoare I / O este un moment în care vom vedea cel mai probabil, o nouă creație.

Potrivit Bloomberg noul serviciu nu va mai fi închis doar pe Google - permite partajarea fotografiilor de pe ambele Facebook și Twitter, este posibil ca utilizatorii vor fi în continuare în măsură să le plaseze în cadrul Google+. Îndepărtarea acestui tip de opțiuni ar fi o mișcare sau nu o intrudere: Dacă rețeaua creată de Google nu se poate lăuda cu miliarde de utilizatori, nu este dificil să găsești un album de fotografii foarte bogate și o fotografie profesională, evaluate activ și comentate de alți utilizatori.

Nu toată lumea este conștientă de modul în care sunt disponibile opțiuni extinse: fotografiile pot fi corectate automat, este disponibil și un editor web, în ​​care putem schimba luminozitatea, contrastul, saturația și temperatura. Problema nu se aplică modificări numai la fragmente specifice ale fotografiei, reglarea focalizării, precum și fasonarea și îndreptare. Modulul foto vă permite de asemenea să aplicați efecte cum ar fi. cadre decorative, ascuțind doar centrul cadrului, HDR sau schimbarea culorilor la alb-negru sau evocă vechea clișeu (m.în. sepia). Dacă toate acestea nu sunt suficiente, puteți ajunge întotdeauna pentru o aplicație desktop Picasa care vă permite să sincronizați fotografiile cu un cont Google.

Cu ocazia acestor rapoarte, merită luat în considerare ceea ce concurenta are de oferit. Imaginile pot fi partajate chiar și pe Facebook, dar acesta este un loc destul de slabă pentru a fotografia, alta decât numai temporar: serviciul le comprimă puternic, ce efecte negative sunt vizibile cu ochiul liber, chiar și după alegerea de înaltă calitate. Vă permite să creați albume, dar nu vom găsi opțiuni de editare aici, iar sincronizarea cu computerul nu este posibilă. Microsoft are, de asemenea, un pic de zicală despre fotografii. Din toamna anului trecut, această companie a sporit semnificativ posibilitățile cloud-ului dvs. Oneedrive. Acum, utilizatorii pot crea albume și imagini sunt etichetate automat. Cu toate acestea, opțiunile de editare și integrarea cu rețelele sociale lipsesc aici.

Este greu să spui ce va dori cu adevărat să realizeze Google cu noul dvs. serviciu. Este posibil ca acest lucru va fi un concurent pentru Instagram, dar aceasta ar însemna că opțiunile de editare va fi probabil limitat doar la posibilitatea efectelor aplicabile. De asemenea, nu există planuri pentru limitele locurilor din cadrul serviciului. În prezent, Google le include la capacitatea de conturi, iar dacă nici una dintre dimensiunile fotografiei nu depășesc 2048 pixeli, nu-l ia în considerare, la toate.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu