Principal » Internet » Căutarea Google Lite - o versiune mai ușoară a motorului de căutare mobilă

Căutarea Google Lite - o versiune mai ușoară a motorului de căutare mobilă

Internet : Căutarea Google Lite - o versiune mai ușoară a motorului de căutare mobilă

În epoca aplicațiilor mobile din ce în ce mai umflate, tendința a predominat emiterea versiunii lor mai lungi, de obicei denumită solidă. Google tocmai a publicat aplicația Căutare Lite, care este o versiune mai ușoară a motorului de căutare mobilă, oferind acces la servicii Google populare, desigur, setat și pentru a reduce consumul de transfer și resursele smartphone-urilor.

Modul de căutare de publicitate Lite a fost interesant, deoarece Google a folosit publicitate pe Facebook, încurajând potențialii utilizatori să testeze o nouă aplicație. Publicitatea a fost adresată poporului din Indonezia. Nu veți găsi aplicația în magazinul Google Play, dar îl puteți descărca din baza noastră de date software. Cu toate acestea, amintiți-vă că încă mai avem de-a face cu o versiuni de testare, astfel încât să poată provoca probleme.

Căutarea lite trebuie să fie proiectată pentru persoanele care locuiesc în țările în curs de dezvoltare. Principala ipoteză este de a oferi acces rapid și convenabil la serviciile Google, participând la mai puțin consumul pachetului de Internet și cerințele de eficiență mai mici pentru telefonul smartphone. Aplicația arată simplu, nici o animație elaborată, dar în schimb este de fapt mai subțire și mai agilă decât căutarea de bază Google.

Centrul de aplicații este ecranul principal. Cu setările implicite, găsim un motor de căutare, știri, motor de căutare imagine, vreme, navigație care arată cele mai apropiate locuri (de ex. Restaurante), Traducător și pagini salvate. Paginile salvate sunt unul dintre principalele noduri către salvarea unui pachet de date. Pentru că putem descărca o pagină, în timp ce o rețea Wi-Fi de mare viteză, pentru a avea acces la acesta offline.

Ecranul principal poate fi personalizat. Alegem tapet și categorii de comenzi rapide disponibile la serviciile Google. Interesant, bara de căutare a fost plasată la parter. Permite căutarea textului și utilizarea vocii.

În ceea ce privește setările suplimentare care reduc consumul de date, vom găsi opțiuni pentru utilizarea versiuni mai ușoare de site-uri web și forțând utilizarea built-in browser-ul web. Browserul livrat este setat pentru a reduce consumul de date și oferă acces rapid la funcțiile de colectare a paginilor în fila Offline.

Puteți descărca cererea din baza noastră de date. În timpul configurației inițiale, solicităm o selecție de limbă. Engleză nu este vizibilă în limba engleză, dar faceți clic pe butonul DONE imediat și aplicația va începe în versiunea în limba engleză.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu