Principal » Internet » Google aruncă o provocare experți la Internet: recunoașteți toate cazurile de phishing?

Google aruncă o provocare experți la Internet: recunoașteți toate cazurile de phishing?

Internet : Google aruncă o provocare experți la Internet: recunoașteți toate cazurile de phishing?

Google și, mai exact, o echipă de la Jigsaw - un proiect distins ca parte a activităților alfabetului - a decolat cu o inițiativă interesantă de a crește utilizatorii despre pericolele de rețea. Quiz a venit pe Internet, ceea ce permite tuturor să verifice cunoștințele și intuiția în Phishing - una dintre cele mai populare pericole de pe web. Utilizatorul va prezenta câteva situații, iar sarcina sa va fi de a estima dacă un anumit caz este o înșelătorie sau un mesaj real.

Este imediat de remarcat faptul că testul este disponibil numai în limba engleză, dar pentru a putea înțelege, nu este nevoie de cunoștințe de limbă avansată. În etapele ulterioare, sunt afișate exemple de e-mailuri care pot fi obținute pentru cutia poștală. Sarcina Utilizatorul este de a evalua dacă mesajul este phishingul și selectați butonul corespunzător din partea de sus a ecranului. După luarea unei decizii, puteți vedea ce răspuns a fost corect. IMPORTANT, sugestii care indică și a fost posibil să se cunoască nici o amenințare - la sfârșitul scopului, la urma urmei, este despre educație.

Unul dintre puzzle-urile din Quiz: este e-mailul de mai sus pentru phishing?

Interesant, creatorii raportează că testul a câștigat o astfel de formă diferită, deoarece se bazează pe training-uri, care au fost până în prezent efectuate pe un grup mai mic de 10.000. Jurnaliștii, activiștii și liderii politici din întreaga lume. Baza de date a fost creat în mod intenționat de amenințările pe care cel mai frecvent în curs de dezvoltare, pentru a fi în măsură să acorde o atenție la unele funcții ale mesajelor suspecte pe baza lor.

Quiz este o inițiativă interesantă care încurajează concurența. După ce a dat toate răspunsurile, rezultatul final va apărea pe ecran. Aceasta este o bună motivație pentru colegii care pot fi, de asemenea, încurajați să participe la test. Suntem curioși de percepția și cunoștințele dvs. - laudă în comentariile că rezultatul pe care l-am reușit să îl obținem.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> InternetSecuritate Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu