Principal » Internet » Google va înceta să citească e-mailuri de la Gmail. De ce e veste proastă?

Google va înceta să citească e-mailuri de la Gmail. De ce e veste proastă?

Internet : Google va înceta să citească e-mailuri de la Gmail. De ce e veste proastă?

Exemplul Gmail este adesea schimbat ca o realizare a viziunilor Scott sau Aldous Huxley: corespondența privată de ani de zile este analizată de algoritmi, care pe această bază sunt mai precise pentru a sugera conținutul publicitar. Acest lucru este deja sfârșitul - din decizia Google puteți concluziona că el cunoaște utilizatorii săi la priza și navigarea ulterioară a e-mailurilor nu mai este necesară.

Numai utilizatorii plătiți ai pachetului G Suite nu au trebuit niciodată să vă faceți griji cu privire la e-mailurile lor sunt analizate pentru scopuri publicitare. Google a anunțat că în acest an aceleași privilegii vor putea, de asemenea, să se bucure de utilizatorii obișnuiți care, de la cele mai populare servicii poștale, utilizați gratuit.

După această schimbare, conținutul Gmail nu va fi utilizat sau scanat pentru a personaliza anunțurile. Această decizie este echivalentă Gmail în ceea ce privește personalizarea anunțurilor cu alte produse Google. Anunțurile prezentate vor depinde de setările utilizatorului. El poate schimba aceste setări când dorește să activeze personalizarea personalizării anunțurilor. G Suite va rămâne fără anunțuri.

În cazul în care Decizia Google privind abandonarea metodei anterioare de personalizare a anunțurilor? Acest Google nu specifică acest Google. Misterul Polishinela este că, după 10 ani, de a oferi posibilitatea de a înființa un cont oricui, corporația a dezvoltat numeroase surse mai precise de informații care, spre deosebire de e-mailurile, poate, de exemplu, locația utilizatorului.

wrapper.COM

Reflecție la începutul săptămânii - scanarea e-mailurilor private cu ani în urmă a fost cel mai întunecat scenariu în cauză pentru confidențialitatea utilizatorilor. După doar zece ani de la începutul global al serviciului, aceste activități au încetat să fie necesare. În același scop, corporația are astăzi instrumente mult mai precise.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu