Principal » Internet » Google funcționează pe succesorul Nexus 7, dar avem nevoie de comprimate de 7 inci?

Google funcționează pe succesorul Nexus 7, dar avem nevoie de comprimate de 7 inci?

Internet : Google funcționează pe succesorul Nexus 7, dar avem nevoie de comprimate de 7 inci?

Ventilatoarele curate Android pe smartphone-uri așteaptă cu siguranță premiera noului Nexus sau mai degrabă modele de pixeli. Informațiile recente indică faptul că Google pregătește nu numai cele două telefoane inteligente, ci și tabletă de 7 inci, care ar fi succesorul Nexus 7.

Recent, Internetul a fost informație că Google urma să finalizeze producția de dispozitive Nexus. Există temeri că noile smartphone-uri vor fi recent. Sa dovedit că, probabil, planurile Google pentru a crea un brand pentru dispozitivele concepute în conformitate cu orientările din Mountain View. În loc de smartphone-uri Nexus va vedea anterior rezervate pentru Chromebookuri și dispozitive hibride numit Pixel.

Comprimat de 7 inci construit Huawei cu 4 GB de memorie RAM, pe drumul cel bun pentru lansare înainte de sfârșitul anului.

- Evan Blass (@evleaks) 5 septembrie 2016Google lucrează la un alt dispozitiv - o tabletă cu un afișaj de 7 inch. În spatele scurgerilor, Evan Blass, care pe Twitter a plasat informații spunând că Google și Huawei funcționează pe un nou comprimat. Nu trebuie să ne ocupăm de anunțul oficial, dar informațiile pot fi considerate foarte probabile, Evan Blass datorează o mulțime de scurgeri, care mai târziu s-au dovedit a fi adevărate.

Datorită ecranului de 7 inch, noul comprimat arată ca un succesor Nexus 7, care a apărut pe piață în 2013. Succesorul va fi echipat cu un RAM de 4 GB, iar rapoartele recente indică faptul că numele Nexus nu va fi eliberat pe locuințe, va fi lansat sub brandul pixelului. Tableta ar trebui să vadă înainte de sfârșitul acestui an.

Este posibil ca noi să obținem o tabletă excelentă, dar astăzi avem nevoie de un model de 7 inch? Nu este 2013, ecranele de peste 5 centimetri au devenit un standard în rândul smartphone-urilor și chiar Pixel XL (New Nexus de la HTC) este de a avea un afișaj de 5,5 inch. Nu va avea un sens mai mare pentru a cumpăra un al doilea dispozitiv care va oferi o diagonală ușor mai mare.

Este demn de menționat fabule care au ecrane aproape de 7 inch. Clientul care caută un echipament mobil mare va ajunge mai degrabă pe astfel de echipamente. Se poate dovedi că noul Nexus 7 va găsi câțiva cumpărători, cu atât mai mult că dispozitivele create pentru Google au încetat de mult să fie vândută la un preț mai mic decât concurența.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu