Principal » Internet » Google lucrează la comunicator. Conectați apelurile și motorul de căutare

Google lucrează la comunicator. Conectați apelurile și motorul de căutare

Internet : Google lucrează la comunicator. Conectați apelurile și motorul de căutare

Internetul a circulat știri despre lucrările Google despre noul comunicator. Așa cum se întâmplă în situațiile în care detaliile sunt disponibile, numeroase presupuneri apar pe ceea ce Google a fost să iasă în evidență. Unii sugerează că trebuie să înlocuiască hangout-uri, alții care sunt concurența directă cu Facebookowego Messenger, iar alții pe care Google îl va permite în curând să vorbim cu inteligența artificială. Așa cum se întâmplă în cazuri similare, adevărul se află în mijloc.

& # x2713 citite de si

Informații despre comunicator pe Google pe Communicator au fost publicate de Wall Street Journal. Citând surse apropiate de aceeași corporație, a raportat că comunicatorul va permite conversația (și probabil apelurile audio și video, ca în cazul mesageriei instantanee, este deja esențial standard) nu numai cu prietenii, ci și cu bot de inteligență artificială care deține.

Desigur, perspectiva unei conversații în sine, în care milioane de utilizatori ar putea efectua realizările Google în sfera propriilor teste sau orice modificări ale testului Turing, este extrem de tentant. În mod similar, este foarte puțin probabil. Mai ales că, luând în considerare ultima deschidere a motorului Tensorflow sau a viziunii API Cloud, este dificil să se determine că a fost o prioritate.

Google vorbește cu o voce umană?

Acest lucru nu înseamnă, totuși, că zvonurile despre comunicatorul în curs de dezvoltare pierd în acest fel. Dacă informațiile confirmă, programul poate afecta în mod semnificativ utilizarea zilnică a căutării Google. Funcția care cu entuziasm prematură a fost asociată cu inteligența artificială, va fi cel mai probabil interfața motorului de căutare Google cu o limbă naturală.

Și cu aceste algoritmi sunt tot mai bine și mai bine, pe care am descris chiar și în contextul manipulării anchetelor construite într-un mod neclar. Căutarea, cel puțin în teorie, prin urmare, se poate ocupa de situațiile în care cineva necesită defalcarea sintagmelor și un răspuns separat ar putea fi explicat altora.

Prin urmare, se poate presupune că în comunicator vom putea obține rapid și convenabil răspunsul utilizând motorul de căutare în timpul unei conversații cu prietenii. Ideea este, prin urmare, interesantă și cu siguranță va găsi mulți iubitori. Desigur, scenariul ideal ar fi să deschidă comunicatorul sau părți ale API, astfel încât punerea în aplicare a motorului de căutare cu ajutorul limbajului natural, ar fi posibil în alte mesagerie instant. Cu toate acestea, nu se știe când Google va veni la lista contactelor noastre.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu