Principal » Internet » Google plătește modificări într-un sistem complex de management al finanțelor

Google plătește modificări într-un sistem complex de management al finanțelor

Internet : Google plătește modificări într-un sistem complex de management al finanțelor

Google Pay este convertit dintr-un sistem de plăți regulate și face un pas pentru a deveni un sistem cuprinzător de management pentru bugetul nostru.

Google dorește să înlocuiască o nouă versiune a Google Play în viitor și puteți înlocui banking-ul dvs. mobil și puteți oferi o oportunitate mai largă.

Una dintre cele mai mari schimbări pe care noua versiune Google Pay este abilitatea de a conecta direct plata / cardul de credit și de a fi mai important - Conturile bancare cu acces complet la istorie. Din păcate, în acest moment este posibil numai în SUA. Anunțarea companiei a sugerat, totuși, că disponibilitatea acestui serviciu va fi extinsă.

În plus, Google din 2021 dorește să introducă un nou serviciu PLEX. Acesta va permite băncilor să colaboreze cu Google, astfel încât clienții săi să poată plăti pentru a utiliza Google ca aplicație implicită pentru bancar.

În plus, clienții băncii partenere vor putea folosi cardurile create de Google „o. Acestea sunt de a oferi o funcționalitate suplimentară, care este unică pentru plata Google, deși nu există încă detalii.

O mare comoditate a Google Pay este de a putea căuta facturi. Fiecare tranzacție am făcut prin Pay va fi capabil să caute și du-te la un produs achiziționat specific - aici va, de asemenea, integrarea cu conturile de ajutor și gmails.

De fapt, avem o poveste de plată și mai extinsă decât cea pe care o vom arăta pentru contul sau cartea noastră de credit.

În plus, noua versiune de salarizare este de a ne oferi opțiunea de a crea buget la domiciliu și de a monitoriza cheltuielile și economiile noastre.

Noua plată Google este, de asemenea, posibilitatea de a primi oferte că magazinele și întreprinderile oferă reduceri sau stocuri de tip cash-back. Personalizarea lor sub tine necesită consimțământul site-ului nostru - nu vor fi activate în mod implicit.

Google Pay permite, de asemenea să găsiți contactele noastre Google și fiind găsit de prietenii tăi - pentru a trimite sau primi plăți.

Aici pot avea cele mai bune temeri în legătură cu confidențialitatea. Asigură că informațiile cu plată nu vor fi niciodată vândute terților, nici nu au fost puse la dispoziția altor servicii de știri Google.

Deocamdată, în Polonia, nu vom folosi aceste noi funcții, deși intrarea pe Google Blog "și a sugerat că în viitor compania își va extinde serviciul. Merită să vă vedeți îndeaproape dezvoltarea.

Editorii DobreProgramy la întrebat pe Adam Malczak, purtătorul de cuvânt al Google al filialei poloneze a planurilor companiei pentru introducerea acestor caracteristici țării noastre. Iată răspunsul: "Deși noua versiune a Google Pay Cazul a fost lansat pe piața americană, apoi, desigur, ne uităm la modul în care putem introduce aceste noi oportunități pe alte piețe."

Google Pay în „versiune veche “, care valorile în Polonia pe Android poate fi descărcat în catalogul nostru software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu