Principal » Internet » Google Pay - Android Pay și alte servicii de plată Google de acum încolo

Google Pay - Android Pay și alte servicii de plată Google de acum încolo

Internet : Google Pay - Android Pay și alte servicii de plată Google de acum încolo

Google tocmai a anunțat modificări ale serviciilor dvs. de plată. La dispoziția utilizatorilor, cel puțin pentru moment, totuși, noi posibilități nu vor fi date. Google a decis să armonizeze metodele de plată și să le combine o marcă comună - Google Pay.

Drumul către formularele de plată Android Pay și Autocomplete nu a fost simplu. Totul a început cu Google Checkout pentru a evolua pe Google Wallet. Astăzi folosim Pay Android, dar numai pentru plățile mobile. Pentru cumpărăturile online, putem plăti cu utilizarea automată a formularelor introduse anterior carduri de date.

Google tocmai a făcut primul pas pentru a unifica aceste metode de plată. De aici vor fi sub numele Google Pay, iar istoria tranzacțiilor va fi disponibilă din contul Google. Deja de la Google Play poate fi folosit, printre altele, în Airbnb, va fi, de asemenea, disponibil în magazinele fizice online și magazinul Google Play.

Este posibil ca introducerea mărcii Google Play să însemne mult mai mult decât să comandați brandurile duplicatoare. Google anunță că acesta este doar începutul știrilor în serviciile de plată oferite de corporație, dar va trebui să așteptăm mai multe revelații.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu