Principal » Internet » Stiri google

Stiri google

Internet : Stiri google

Google News este un cititor de mesaje care permite nu numai să se familiarizeze cu cele mai importante titluri din câmpurile Suntem interesați, dar, de asemenea, să aflăm mai multe despre ele, folosind o gamă largă de surse de știri în limba dvs.

Datorită Google 'și evenimentele importante sunt descrise într-un mod lizibil, cu o axă de timp, informații despre persoanele și locurile importante, întrebări frecvente, precum și opiniile exprimate de diferite pagini, ceea ce este foarte important în rezervarea bulelor de informare și informare în pe care le întâmpinăm vieți. Evenimentul de acest tip va fi vizibil ca o listă de derulare a anteturilor și a frunzelor din diferite articole.

În ecranul de întâmpinare, vom vedea bine aleși cele mai importante mesaje. Datorită unui astfel de rezumat, puteți afla rapid mai multe despre cele mai importante evenimente ale zilei din țară și din lume. În partea de sus a listei vom găsi 5 mesaje majore, mai jos putem derula fluxul cu articole selectate de aplicație.

Google promite că informațiile numai din surse fiabile sunt servite în aplicație, dar nu va fi neapărat numai cele mai populare pagini. Google News poate fi, de asemenea, utilizat ca cititor RSS, găsirea unor pagini specifice sau subiecte specifice. Datorită acestui lucru, nu vom pierde nici o știre despre programul dvs. preferat, echipa sau compania.

În aplicație puteți viziona cu ușurință mesaje împărțite în categorii și deschideți versiunile mobile ale articolelor. Intrările interesante pot fi salvate ca favorite.

Recomandat
Lasă Un Comentariu