Principal » Internet » Google pe gardianul de egalitate al RAC. Proprietarii de afaceri neagră pot ieși

Google pe gardianul de egalitate al RAC. Proprietarii de afaceri neagră pot ieși

Internet : Google pe gardianul de egalitate al RAC. Proprietarii de afaceri neagră pot ieși

Google introduce un alt motor de căutare și hărți noi, de această dată asociat cu identificarea companiilor. Potrivit marginii, proprietarii negri pot folosi deja o nouă pictogramă pentru a indica faptul că ei sunt responsabili pentru o anumită afacere.

Noua pictogramă "negru deținută " - inima neagră tăiată într-un logo circular - aceasta este o altă pictogramă după "femei-condus " și "lgbtq-friendly " care a apărut aici înainte. De data aceasta, Google dorește să-și îndeplinească declarația de la începutul lunii iunie, care a fost creată ca o consecință a uciderii brutale a lui George 'și Floyda în SUA și este asociată cu tratamentul egal al negru.

Noua pictogramă va fi vizibilă în Hărți Google și motor de căutare, Foto. Verge / Google.

Verziul spune că, pentru a putea afișa o nouă pictogramă pe cartela de informații a companiei, este necesar să se verifice anterior prin telefon, prin poștă sau prin e-mail. Deocamdată, totuși, nu este clar modul în care Google intenționează să verifice culoarea pielii proprietarului.

Acest nou a fost deja a treia modificare legată de Hărți Google în ultimele zile. Anterior, am informat despre noi icoane monumente în unele orașe și am început să implementez funcții sociale.

Google Maps pe Android și IOS sunt disponibile în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări Actualizări noi Produse Vezi mai multe> SoftwareNetBiznes

Recomandat
Lasă Un Comentariu