Principal » Internet » Concursul de masacru Google care coboară prețurile de suprafață pe Google Drive

Concursul de masacru Google care coboară prețurile de suprafață pe Google Drive

Internet : Concursul de masacru Google care coboară prețurile de suprafață pe Google Drive

În epoca accesului aproape universal la Internet, nimeni nu este surprinzător de activ activ, utilizarea intensivă a noriului și a acționărilor pe Internet pentru a păstra datele acolo, copierea copiilor sau pur și simplu împărtășirea datelor cu alte persoane. Problema devine o multitudine de soluții și selecția celor mai bune, deoarece, după cum știți, soluția perfectă nu există și multe dintre ele se completează reciproc. Folosind multe servicii cloud, desigur, are sens, mai ales că diversificarea și o mai mare securitate. Problema este că această soluție este mult mai puțin convenabilă. Pentru a încuraja utilizatorii să părăsească datele pe serverele lor Google, au decis să schimbe lista de prețuri a unui spațiu suplimentar oferit ca parte a Google Drive. Să aruncăm o privire la ceea ce arată noua ofertă.

Ofertele de reducere Google este într-adevăr foarte mult. Prețul lunar pentru pachetul de 100 GB este de numai 1,99 USD (anterior $ 4.99), 1 TB este de 9.99 dolari (anterior la fel de mult ca $ 49.99), iar până la 10 TB costă 99.99 dolari. Oferind un astfel de pachete Google Drive, în principiu măturat cel mai mare concurent care este onedrive și care a oferit până acum condiții mai bune pentru ofertele plătite. Să vă reamintim, în cazul său, încă 50 GB este de 25 USD pe an, pentru 100 GB vom plăti 50 $ și pentru 200 GB 100 $. După cum puteți vedea, al doilea și al treilea pachet de la concurența Google Giece pentru lame. Ciudat că compania sa trezit numai acum, deși infrastructura lor a permis cu siguranță să pregătească o astfel de ofertă mult mai devreme. De asemenea, se știe că o mulțime de oameni cumpara pachete mari și nu le folosesc, datorită cărora oferta poate fi efectuată prin overselling (vom vinde o suprafață chiar și atunci când nu o fizic au - vom adăuga atunci când aveți nevoie). Ar putea campaniile de promovare recente de la Microsoft și capacitatea de a spori liber capacitatea de a fi legați prin legăturile de recomandare au cauzat o schimbare a strategiei companiei?

Desigur, nu putem uita de soluții alternative. Dacă vorbești cu capacități mari, poate fi cu siguranță o soluție perfectă.Com din Barracuda Networks, în care, prin comenzi pe care le puteți obține rapid toate sute de gigabytes. Pe de altă parte, nu vom găsi un sistem de editare a documentelor sau o verificare în două etape care poate fi importantă pentru mulți oameni. O competiție mai extinsă, cum ar fi Dropbox sau Sugarsync, de asemenea, nu este ușor, deoarece există planuri care oferă 100 GB costă 9.99 dolari și, prin urmare, de peste 4 ori mai scumpe decât Google, care, pe lângă imaginile Google+, nu se iau în considerare pe suprafața Imagini, care nici una dintre dimensiuni nu depășește 2048px. Vei decide cu privire la o nouă ofertă gigantică? Oamenii care se tem de intimitatea datelor lor pot încerca întotdeauna ceva în afara SUA NP. Servicii Hubic de la OVH.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu