Principal » Internet » Hărțile Google arată protestele din Polonia. Instrumentul creat spontan

Hărțile Google arată protestele din Polonia. Instrumentul creat spontan

Internet : Hărțile Google arată protestele din Polonia. Instrumentul creat spontan

De acum încolo Google Maps găsim o hartă interactivă creată de utilizatorii de internet, la care se aplică locurile, orele și localizarea protestelor împotriva verdictului "Tribunalului Constituțional" privind avortul din sediile embrio-patologice. Harta include multe orașe din Polonia și în străinătate.

După ce faceți clic pe un eveniment dat, vom găsi, de asemenea, o legătură cu echivalentul său Facebook. Pe hartă puteți vedea și date despre protestele deja anterioare, pur și simplu selectați data corespunzătoare și extindeți lista de locații. Harta interactivă poate fi găsită aici.

Harta a fost creată utilizând instrumentul My Hărți, care vă permite să vă creați propriile hărți și să le distribuiți. Harta a fost deja afișată peste 940 de mii. ori.

Modificări la Hărți Google

Google Maps a introdus recent câteva dintre actualizările care merită remarcat. Recent, am fost răspuns, de exemplu, înlocui o săgeată albastră care ne arată în timpul navigației, una dintre cele trei icoane auto.

O altă inovație mult mai importantă, se aplică unei temă pandemică. Așa cum a fost descris Arkadiusz Stando, Google de acum încorporat, astfel încât, de la nivelul hărții, ar putea fi verificat cât de mult sunt în prezent oameni într-o anumită locație, de exemplu într-o farmacie. Punctul este de a evita locurile în care putem interzice coronavirusul.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu