Principal » Internet » Google ca Pinterest: vă va ajuta să purtați bine și să salvați foarte mult

Google ca Pinterest: vă va ajuta să purtați bine și să salvați foarte mult

Internet : Google ca Pinterest: vă va ajuta să purtați bine și să salvați foarte mult

Motorul de căutare Google Image va fi un loc care vă va ajuta să cumpărați hainele de vis. În motorul de căutare Google pentru Android și pe motorul de căutare, vom găsi nu numai fotografii de produse specifice, ci și idei, cum să purtați și lista de prețuri de add-on-uri similare cu link-uri către magazine, și numai atunci bine cunoscute imagini similare. Pentru a inspira fotografii de locuri, oameni și meme populare, exemplele au fost legate de cum să se îmbrace bine și cum să poarte aditivi preferați.

Din păcate, motorul de căutare nu funcționează corect în Polonia. Produsele se găsesc într-un mod adecvat, dar chiar dacă acestea sunt disponibile în Polonia, prețurile vor fi prezentate în dolari. Probabil are o relație cu o listă de platforme de cumpărături cu care trebuie să vă ocupați de Google. Deocamdată, nu a ajuns să vadă în editor sau cum să poarte pantofi demonie sau chiar popular Zara sac - la fel ca în exemplele Google 'a.

Ar putea părea că fotografiile de oameni care poartă elemente de date în motorul de căutare sunt un Fananaberia, dar poate fi un ajutor neprețuit în realizarea achizițiilor online. Nu este vorba doar de alegerea diferitelor elemente ale dulapului, ci și despre modul în care veți aranja un lucru uzat. Bineînțeles, fotografiile modelelor din stilul lustruit nu vor da o imagine completă și nu arată, de exemplu, deoarece materialul va fi prezentat după un timp de purtare (și cu siguranță nici un producător pe acesta nu va decide din motive evidente), dar Este un pas către cumpărături online mai convenabile și mai puțin riscante.

O listă de articole similare pare foarte practică. Datorită acestui lucru, puteți găsi adesea identic, dar despre un rând de haine și accesorii mai ieftine. Doar căutați exemplul de mai jos - o pungă "Shopper " din Zary (în Polonia Costul despre PLN 200) într-un stil mai luxos poate fi înlocuit cu un model cu un semn de Picotină Hermes pentru aproape o mie de dolari, dar puteți, de asemenea Comandați o geantă similară de mână mare, maro în China pentru prețul este absurd scăzut (dacă cumpărăm cel puțin 500 de bucăți). Desigur, nu puteți conta pe același mod de a utiliza, dar știți întotdeauna că există o alegere.

Această caracteristică este disponibilă pentru diferite părți ale dressing, accesorii și accesorii, de asemenea, sport. Cu înțelepciune folosită întotdeauna o mulțime când cumpără.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu