Principal » Internet » Google I / O 2019: Mai repede nouă generație asistent și drivere în modul

Google I / O 2019: Mai repede nouă generație asistent și drivere în modul

Internet : Google I / O 2019: Mai repede nouă generație asistent și drivere în modul

Google continuă să dezvolte tehnologia duplex, care, pentru prima dată, a fost prezentată în timpul I / o-ului Google. Discursul privind utilizarea unui asistent de voce pentru a efectua multe activități în numele utilizatorului. Această soluție a debutat cu ocazia a două spectacole: rezervarea unei mese într-un restaurant și organizarea unei vizite la un coafor. Google a făcut o lecție și a decis să extindă duplex despre noile posibilități.

La sfârșitul anului, o soluție va merge la browser, iar întregul a fost numit duplex pe web. La început, algoritmii vor ajuta la rezervarea mașini în companii de închiriere, simplificarea întregului proces. Detaliile nu sunt încă cunoscute, iar soluția va fi rafinată pentru următoarele luni. Google declară cooperarea strânsă cu companiile, dar și utilizatorii.

Un fragment din Google I / O 2019 prezentare, sursa: Google.

Mai repede Google Assistant

Modificările se aplică, de asemenea, la asistența Google, pe care o cunoaștem de la smartphone-urile Android, relativ recent și în Polonia. Dezvoltatorii s-au concentrat asupra eficienței sale. Codul responsabil pentru analiza expresiei a fost redus de la 100 GB la numai 0,5 GB, care poate fi instalat direct în smartphone-uri. Ca urmare, reacțiile asistent pot fi mult mai rapid și precis, indiferent de calitatea conexiunii la rețea.

Interviu cu Google Assistant, o parte din prezentarea Google I / O 2019 Sursa: Google.

În cadrul conferinței nu a existat nicio prezentare a noilor oportunități. Asistenții Google au răspuns la întrebările în mod regulat, înțelegând rapid noile anchete, dar și contextul - întrebările ulterioare se pot referi la cele anterioare. Asistentul este în acest fel, printre altele, pentru a rula un portal de rețea socială, mesajele trimise, rute marca în hărți sau de a rula aparatul foto și a face fotografii.

Modul de driver în Google Assistant

Una dintre celelalte știri asociate cu asistentul este un mod nou pentru șoferi. Când intrați în mașină, puneți telefonul în mâner și apoi informați asistentul pentru a începe un asistent de conducere pentru a afișa o nouă interfață creată special pentru a conduce vehicule pe ecran. Constă în elemente și informații mai mari care pot fi utilizate la conducerea unui vehicul.

Mod pentru drivere în asistent, fragment al prezentării Google I / O 2019, Sursa: Google.

Google atrage atenția asupra posibilității de convenabil de a primi apeluri în timpul conducerii și afișarea hărților și planificarea călătoriilor folosind scopuri adaptate adaptate fiecărei persoane. În loc de fiecare asistent pentru a numi un traseu la o anumită adresă, după o configurație mai devreme, va fi capabil de a solicita un asistent, de exemplu, să desemneze un traseu la casa părinților tăi.

Google I / Puteți urmări, vizionarea emisiunilor din prezentări și prelegeri sau priviți la blogul nostru live.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareTechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu