Principal » Internet » Google I / O 2016Version 4.1.0

Google I / O 2016Version 4.1.0

Internet : Google I / O 2016Version 4.1.0

Google I / O 2016 este aplicația oficială a conferinței anuale I / O pe care Google anunță noi produse în serviciile și planurile lor pentru viitoarele proiecte. Datorită programului, puteți verifica programul de sesiune în timpul I / O 2016, precum și traseele difuzate video live.

În aplicație veți găsi informații detaliate despre fiecare dintre sesiunile tematice Google I / O 2016. De asemenea, este posibilă adăugarea de mementouri informarea despre începerea fiecărui eveniment de conferință. În plus, utilizatorii conectați la contul Google pot sincroniza datele din aplicația dintre diferitele dispozitive și pagina web I / O 2016.

Programul vă permite să urmați convenabil evenimentele de conferință utilizând un flux live online, fără a părăsi aplicația. În plus, în Google I / O 2016 veți găsi intrări de la Social Media privind conferința.

Avantajul aplicației este o interfață simplă și citibilă, compatibilă stilistic cu caracteristicile IOS "plat". Informațiile despre sesiunile din aplicații sunt grupate tematic, în funcție de blocuri mai mari (de ex. Android, Google Play, anunțurile Google ADS, ceea ce facilitează căutarea datelor necesare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu