Principal » Internet » Google și Levi de lucru pe "inteligent " jachetă

Google și Levi de lucru pe "inteligent " jachetă

Internet : Google și Levi de lucru pe

În jurul Google I / O are încă o atmosferă fierbinte, dar să ne întoarcem pentru o clipă la ediția de anul trecut. Unul dintre proiectele prezentate apoi a fost Jacquard. Este un material inteligent, dezvoltat de Google și Levi „S - un producător de îmbrăcăminte de renume mondial. Materialul este de a face orice bucată de îmbrăcăminte va putea să se conecteze la rețea. În curând va fi capabil de a cumpăra un sacou din acest material.

Cel mai mare avantaj al materialului Smart Jacquard Jacket este că arată ca o jachetă normală cu denim Levi . Acestea sunt doar apariții. Mantaua va permite să primiți apeluri telefonice, controla navigarea, redarea de muzică și multe altele.

Levi „S® Commuter ™ x Jacquard de Google Trucker Jacheta

Materialul conductiv transformă manșeta într-o suprafață sensibilă la atingere pe care pot fi efectuate gesturile de control al aplicației. Crearea unei astfel de soluții a fost posibilă datorită partenerilor producătorului de blugi care au dezvoltat o modalitate de a combina fibrele cu metale într-un fir, care este baza proiectului - conduce curentul și, în același timp, nu poate distinge de la un fir de bumbac sau poliester obișnuit. Publicarea în material vă permite să creați o suprafețe reactive. De exemplu, puteți merge la următoarea melodie doar mutați degetele de manșetă, atingeți pentru a opri redarea și altele asemenea.

Google și Levi 's susțin că jacheta este o soluție ideală pentru a se deplasa în jungla orașului, de exemplu bicicliștii care trebuie să acorde atenție în mod constant drumului. Această metodă poate controla cu ușurință și în siguranță aplicațiile dvs. Cel puțin creatorii speră să aibă jacheta, pentru că dacă nu știți cum va verifica această soluție în practică. Cu toate acestea, acest lucru este o direcție foarte interesant de dezvoltare a dispozitivelor dressable și este în valoare de observarea.

Primul lot de obiecte Jacheta Jacquard va fi în magazinele viitoare, toamna vor fi teste mai largi. Pentru moment, nu știți cât de mult va costa hainele. Este demn de remarcat faptul că acest lucru nu este primul material nou al experimentului Levi. Producătorul are primele haine realizate în întregime din bumbac recuperat.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu