Principal » Internet » Google Fit nu poate concura cu Endomondo, dar mulți oameni sunt suficienți

Google Fit nu poate concura cu Endomondo, dar mulți oameni sunt suficienți

Internet : Google Fit nu poate concura cu Endomondo, dar mulți oameni sunt suficienți

Creșterea numărului de senzori în care dispozitivele precum smartphone-urile sau ceasurile inteligente conduc la utilizarea lor cu diferite ocazii de zi cu zi. Multe aplicații vă permit să sprijiniți exerciții, să monitorizați activitatea noastră fizică, precum și unele consiliere și prezentare a rezultatelor la o formă ușor de citit. Recent, Google și-a prezentat aplicarea de acest tip, Google Fit. Deși nu poate concura, de exemplu,. Cu endomondo, pentru mulți oameni se poate dovedi a fi o alegere bună. Desigur, în măsura în care nu ne este frică de stocarea datelor despre instruirea pe serverele acestei companii.

Google Fit este o aplicație care vă ajută să vă planificați pregătirea zilnică și activitatea fizică. Datorită acestuia, utilizatorul poate într-o manieră simplă, complet automată a etapelor, timpului și distanței parcurse în timpul funcționării, precum și în timpul ciclismului. Aplicația se caracterizează prin simplitatea serviciului, iar interfața făcută în conformitate cu ipotezele de proiectare a materialelor. Aplicația este gata să lucreze imediat după instalare și prima lansare. Funcționează într-o manieră invizibilă pentru utilizator, utilizează posibilitățile echipamentului și NP. Salvează numărul de pași luați. În mod implicit, acceptă formarea de zi cu zi de 60 de minute. După o zi, utilizatorul poate vedea ce a fost înregistrat: Procesul-verbal al lunii martie, dedicat executării și, de asemenea, ciclismului.

Fit, de asemenea, furnizează diagrame de activitate, atât în ​​vrac, cât și împărțite în tipuri individuale de activitate fizică. Acestea conțin date din ultima zi, săptămâna sau întreaga lună. În plus față de timpul de activitate, puteți afișa și numărul de pași făcuți (dacă dispozitivul are un pedometru). Programul acceptă și alți senzori, poate afișa frecvența cardiacă a utilizatorului pe diagrame. Este posibilă adăugarea unei activități independente care nu pot fi înregistrate automat. În acest caz, acest utilizator specifică o zi, ora de începere, precum și durata formării. O persoană care utilizează Google Fit poate, de asemenea, să specifice creșterea și greutatea sa și apoi să o actualizeze pentru a ști cum sa schimbat în timp.

Setările aplicației vă permit să specificați unitățile (de ex. Energie în calorii sau kilograme), permițând detectarea automată a activității, precum și configurația notificării și combinarea cu alte aplicații. Aplicația Google Fit nu concurează pentru Endomondo - nu oferă cât mai multe funcții, de asemenea, nu vă permite să salvați traseul călătorit în timpul formării (utilizarea suplimentară a NP de exemplu. Aplicațiile mele de rute). Pe de altă parte, simplitatea și operațiunea complet automată determină faptul că pentru mulți oameni se potrivesc poate fi o soluție care să fie suficientă. Programul este disponibil pentru versiunea lingvistică gratuită, plină, poloneză, acțiunea necesită Android 4.0 sau o versiune mai nouă.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu