Principal » Internet » Google Drive. Funcționarea datelor criptate este pregătită

Google Drive. Funcționarea datelor criptate este pregătită

Internet : Google Drive. Funcționarea datelor criptate este pregătită

Cum se caută portalul XDA-Developers, aplicația Google Drive poate câștiga în curând o caracteristică interesantă - deschiderea datelor criptate.

Analiza aplicației Google Drive pe versiunea Android 2.douăzeci.441.06.40 a dezvăluit existența liniilor de cod legate de deschiderea fișierelor criptate.

[Code = Descărcați și decripteddownload Acest fișier pentru a vizualiza acesta "poate deschide fișierul " "vă puteți deschide fișiere criptate în curând " Urmărire fermă și decriptare [/ cod în acest moment de deschidere funcționalitate Datele criptate sunt inactive în versiunea publică a cererii. Cu toate acestea, prezența liniilor menționate mai sus poate indica faptul că acestea pot fi adăugate ulterior de către dezvoltatori.

În plus față de deschiderea datelor criptate direct prin aplicația Google Drive, trebuie, de asemenea, să ne permitem să descărcați și să decriptăm fișierele cu o altă aplicație.

În acest moment, Google Drive nu oferă un mecanism de criptare a datelor încorporate. Introducerea opțiunilor descoperite de către dezvoltatorii XDA ar fi extrem de utilă, în special pentru persoanele care operează în mod regulat un număr mare de astfel de fișiere.

Google Drive pe Windows, Android, IOS și alte platforme sunt disponibile în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Securitate software

Recomandat
Lasă Un Comentariu