Principal » Internet » Domeniile Google disponibile pentru testere. Versiunea beta a serviciului nu impresionează

Domeniile Google disponibile pentru testere. Versiunea beta a serviciului nu impresionează

Internet : Domeniile Google disponibile pentru testere. Versiunea beta a serviciului nu impresionează

La sfârșitul lunii iunie, am raportat că Google testează serviciul de înregistrare a domeniului de Internet, care va fi un alt pas în extinderea autorității companiei pe Internet. Utilizatorii au fost salvate în testele au început doar pentru a primi e-mail-uri cu coduri pentru a activa contul. Domeniile Google vor putea obține succesul? Pentru a răspunde la această întrebare am decis să aruncăm o privire la ceea ce oferă Google și prin modul în care unele dintre aceste caracteristici se compara cu soluțiile concurente și populare.

Până în prezent, serviciul se bazează pe apeluri și în conformitate cu informațiile de la Google este disponibil numai în Statele Unite. Cu toate acestea, acest lucru nu interferează cu verificarea a ceea ce oferă funcții și cum arată lista de prețuri. Invitațiile au fost trimise sub forma unui e-mail care conține o cheie de invitație. După introducerea sa, salutăm panoul, care este destul de simplu, amintește de alte servicii corporative create pentru un grup de destinatar limitat. Navigarea pe partea dreaptă vă permite să verificați domeniile deținute în prezent, efectuarea de informații de transfer și verificați informațiile de plată. Motorul de căutare funcționează contextual. Nu mai caută parole pe Internet, dar verifică disponibilitatea domeniilor pe care utilizatorul este interesat.

Costul înregistrării unui domeniu de probă COM este 12 dolari plus impozit. Prețul nu este în mod special atractiv, nu îl putem înregistra chiar și în companii mai puțin cunoscute. Datorită ofertei numai domeniilor globale, transferul către Google însuși se referă destul de prost, deoarece, dacă compania prezintă un ghid cuprinzător cu privire la modul de a face acest lucru, o plată de domeniu este necesară pentru anul următor în avans. Cu toate acestea, această situație este complet normală și derivată din orice companie care se ocupă de înregistrarea și întreținerea domeniului. Domenii de acest tip (COM, ORG, BIM, NET, Info) Atunci când sunt transferați, acestea sunt întotdeauna extinse automat.

Din păcate, dacă cineva se gândește să se mute la Google toate domeniile lor, poloneză sau europeană, el nu va putea să o facă. Serviciul oferă doar un număr limitat de domenii de nivel superior (TLD): BIC, CC, centru, com, companie, email, gutu, informații, net, org, fotografie, soluții, tehnologie, sfaturi, astăzi și noi. În comparație cu alte înregistrări populare, această listă este destul de modestă, deși să ne amintim că aceasta este versiunea beta tot timpul. Google se mândrește cu faptul că ascunderea datelor personale în informațiile despre domenii WHOIS sunt gratuite. Să recunoaștem totuși că aceleași oferte de concurenți, așa că nu avem nicio revoluție aici.

[1/2

Cu înregistrarea domeniului Google, vă încurajează să utilizați reducerea ușoară a e-mailului și a domeniului în sine. Nu oferă nici o cutie poștală mică, ca parte a serviciului, ca și cum ar fi făcut acest lucru ovh. În schimb, este posibil să se creeze până la 100 de alias și redirecționarea mesajelor către alte casete deja existente. Panoul de asemenea, vă permite să setați rapid redirecționarea domeniu la o adresă complet diferită, și crearea subdomeniu. Dacă cineva este interesat de setările avansate, nu veți fi dezamăgiți: puteți configura fișierele AAAA, CNAME, MX, NS, PTR, SOA, SPF, SRV și TXT, inclusiv Domeniul de blocare TTL și Schimbați serverele de nume dacă Configurăm o zonă DNS pe o altă gazdă. Avantajul este integrarea cu aplicațiile Google, permițând domeniul de legătură rapidă a conturilor de afaceri.

Google nu a prezentat nimic care ar putea fi numit o revoluție sau o concurență puternică pentru serviciile existente. Competiții precum Ovh, 1and1, Godaddy a oferit Nameap la fel și chiar mai mult pentru prețuri mai mici. Oarecum surprinzător, o astfel de politică, deoarece, deși marca companiei este, în general, cunoscută și recunoscută, atât de mult mai multe domenii pot fi relevante. În plus, este în faza de testare, este închis, ceea ce nu înseamnă că informațiile nu vor fi transferate părților interesate. O ieșire mai bună ar fi promoții, servicii suplimentare de publicitate virală, astfel încât să aibă deja popularitate. De ce nu există? Nu știm, dar putem suspecta că domeniile vor iniția doar un pic mai interesant în plus față de întregul împărăție, pe care la construit Google.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu