Principal » Internet » Google se îngrijește de un echilibru digital. Faceți cunoștință cu 6 aplicații, datorită căruia vă veți deconecta

Google se îngrijește de un echilibru digital. Faceți cunoștință cu 6 aplicații, datorită căruia vă veți deconecta

Internet : Google se îngrijește de un echilibru digital. Faceți cunoștință cu 6 aplicații, datorită căruia vă veți deconecta

Google lucrează cu privire la faptul că viața noastră digitală este mai bună, dar nu uită să păstreze echilibrul. O echipă care creează aplicații experimentale Google Creative Labs a distribuit doar 6 instrumente noi, care ne vor ajuta să exfolia ecrane. În versiunea extremă puteți imprima cele mai importante informații de pe telefonul dvs. smartphone și nu o luați cu dvs.

Noi flip

Flipul nu este atât de mult o aplicație experimentală ca un experiment social. Flip vă permite să vă liniștiți smartphone-urile pentru momentul întâlnirii. Așteptați până când toți invitați va fi în același loc și începe împreună sesiunea EC Flip. Participanții la eveniment sunt găsiți de funcția din apropiere, folosind Bluetooth.

[1/2

Când cineva deblochează telefonul inteligent, sesiunea va fi finalizată și veți putea vedea cum te-ai dus. Pentru fiecare, de asemenea, vor fi colectate statistici - cât timp îndurarea fără un smartphone și cât de des se uită la el fără deblocarea. Această aplicație cu siguranță va rămâne pentru mine mai mult timp și eu o voi sugera prieteni.

Descărcați: Noi flip

Telefonul de hârtie Google

Hârtie telefonică Google prezintă o abordare extremă de a nu utiliza telefonul smartphone. Aplicația se conectează la contul Google și vă permite să descărcați cele mai multe informații importante de la ea - acest lucru poate fi un calendar, un traseu de la punctul A la punctul B, o listă de sarcini pentru a face, un maxim de 7 numere de telefon, un fragment a unui calendar sau un infografic sudoku pentru a rezolva un timp liber.

[1/2

Documentul generat de hârtie de telefon pot fi salvate ca PDF sau imprima imediat din frotiu, a pus în instrucțiunile și de a ajunge pentru ea, în locul dispozitivului electronic. În opinia mea, este foarte ingenioasă.

Descărcați: Hârtie telefon

Cutie poștală

Această aplicație ar putea fi cu mine pentru mai mult timp dacă a avut o opțiune ușor de configurare. Căsuța poștală colectează și mențin toate notificările pentru a le oferi la o oră de setare. Pachetul de notificare Puteți primi un maxim de 4 ori pe zi, ore alegeți-vă. Sfârșitul eliminării de la locul de muncă, privirea nervoasă pe telefon la cină și alte obiceiuri nesănătoase. Notificările pot aștepta cu adevărat.

Descărcați: Postbox

Deblocați ceasul

De câte ori ați deblocat telefonul smartphone astăzi? El vă va spune Ceas Deblocare - este o imagine de fundal simplu pentru ecran de blocare cu un metru. După trezirea smartphone-ului, vă va arăta cât de mult ați deblocat telefonul smartphone în acea zi. Această soluție este genial în simplitatea ta.

Descărcați: Deblocați ceasul

Insula Desert și Morph - Lansatoare alternative

Insula Desert este un proiect interesant, dar nu pe fiecare smartphone va avea sens, pentru că trebuie să setați această aplicație ca lansator implicit. Desert Island se bazează pe un simplu distractiv - ce să ia pe o insulă pustie? Aveți doar 7 aplicații de a alege și trebuie să supraviețuiți cu ei 24 de ore.

Morph este mai flexibil. Acesta este un lansator interesant în care puteți alege "scene" pentru a utiliza smartphone-ul dvs. și la scenă aveți nevoie de aplicații necesare. Apoi puteți seta când stadiul va fi activ. Puteți utiliza apelarea sau indică un loc în care scena este de a activa - un restaurant preferat, sală de sport și similare.

[1/2

Descărcați: Morph sau Insula Desert

Am verificat fiecare dintre aceste experimente și toate cred că sunt interesante, deși nu toate sunt practice pentru munca mea. Un lucru este sigur - ei prompt pentru a înclina peste cat de mult timp ne petrecem, folosind smartphone-uri și în ce condiții.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Softwareporadnikimart Home

Recomandat
Lasă Un Comentariu