Principal » Internet » Google Contributor: Plătiți abonamentul Google pentru ascunderea publicității în rețea

Google Contributor: Plătiți abonamentul Google pentru ascunderea publicității în rețea

Internet : Google Contributor: Plătiți abonamentul Google pentru ascunderea publicității în rețea

Subiectul blocării anunțurilor în rețea pare întotdeauna curent, mai ales când această funcție trebuie să fie disponibilă direct în crom. Google, totuși, nu dorește să se oprească numai pe acest lucru și intenționează să se concentreze și pe dezvoltarea proiectului Google Contributor încă în faza de dezvoltare pentru a elimina anunțurile din site-urile vizitate, pentru care creatorii părților primesc compensații monetare.

Utilizatorul care dorește să utilizeze serviciul este obligat să achiziționeze "Carnet " de 5 $, din care fondurile vor fi colectate mai târziu. Când vizitați un site care utilizează contribuabil, anunțurile vor putea să dispară, iar răspunsul va fi taxat cu contul. Înălțimea sa trebuie să fie în mod regulat de către creatorii site-urilor web, dar utilizatorii vor fi informați despre schimbări.

În acest fel, creatorii nu trebuie să fie pierduți, deoarece Google îi plătește despăgubirea potrivită pentru a elimina anunțul anunțului. Deși cu privire la caracterul adecvat al acestui tip de program în fața blocantelor de publicitate gratuită, toată lumea trebuie să se hotărască (consilierea de la conștiința lor), Google Contributor are două importante în acest moment.

Primul este disponibilitatea: Deocamdată, nu se știe când puteți utiliza programul în țara noastră și al doilea interes al creatorilor. Potrivit informațiilor, doar 12 site-uri utilizează în prezent serviciul. Indiferent dacă vă aflați în opinia dvs., această soluție are șansa de a obține mai multă popularitate între utilizatorii de Internet?

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu