Principal » Internet » Google Chrome cu o vulnerabilitate gravă. Este mai bine actualizat la versiunea 89

Google Chrome cu o vulnerabilitate gravă. Este mai bine actualizat la versiunea 89

Internet : Google Chrome cu o vulnerabilitate gravă. Este mai bine actualizat la versiunea 89

Marți, actualizarea Google Chrome la versiunea stabilă 89 a fost pusă la dispoziție.0.4389.72. Acum este disponibil pentru descărcare pentru dispozitivele cu sisteme Windows, Mac și Linux. Google a introdus până la 47 de patch-uri de securitate în cea mai recentă versiune.

Cel mai important dintre amendamentele implementate În Chrome 89.0.4389.72 Se aplică decalajului CVE-2021-21166 (detectat pe 11 februarie). Este una din cele două greșeli în domeniul securității, luna trecută de Alison Huffman de la Microsoft Browser Vulnerability Research. Ambele se referă la probleme cu componentele audio.

Google Chrome are un decalaj pe care cibernezii le pot folosi

Foarte important, compania recunoaște că Există un exploatat care utilizează acest decalaj, Deci, nu puneți actualizări pentru mai târziu. „Google realizează rapoartele pe care Exploit pentru există CVE-2021-21,166 privind libertatea “ - a declarat Prudhvikumar Bomman, crom programul tehnic. Aceasta este a doua vulnerabilitate zero zi, pe care Google patches în acest an.

Compania nu oferă informații detaliate CVE-2021-21166, Deoarece diferența poate fi utilizată de criminali. Din acest motiv, Google trebuie să aștepte cea mai mare parte a utilizatorilor să actualizeze browserul. Compania subliniază, de asemenea, că "va fi, de asemenea, limitată dacă eroarea există în biblioteca celeilalte companii, din care alte proiecte depind de aceleași, dar nu a fost încă fixată".

Cea de a doua de la Luk (CVE-2021-21165) detectat de Huffman a fost raportată la 4 februarie, sau în aceeași zi, în care Google a decis să elibereze versiunea Chrome 88. Nu a informat încă ceea ce un premiu poate număra huffman. Având în vedere că există o exploateze în rețea folosind un decalaj, acest lucru poate fi o sumă bună. Informațiile despre alte patch-uri în securitate pot fi găsite aici.

Browserul Google Chrome pe Windows, MacOS, Android și IOS pot fi găsite în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet. Asigurați-vă

Recomandat
Lasă Un Comentariu