Principal » Internet » Google Chrome cu cărți de grupare are forme. Verificați cum să încercați

Google Chrome cu cărți de grupare are forme. Verificați cum să încercați

Internet : Google Chrome cu cărți de grupare are forme. Verificați cum să încercați

Google Chrome pentru computere a mers cu ceva timp în urmă Gruparea cardurilor de caracteristici. Pentru moment este disponibil numai în teste și canar este încă mult de îmbunătățit, dar ultima actualizare a făcut ca noutatea să poată fi considerată și mai utilă. Testele continuă, de asemenea, într-o eliberare mobilă.

De acum încolo, când reporniți browserul de pe computer, cardul poate fi grupat automat în același mod ca și înainte - desigur, dacă doriți să "Continuați acolo unde acesta a rămas ", care va verifica setările browserului dvs. Cardurile pot fi grupate în mod arbitrar, dar până acum nu este posibilă schimbarea numelui și a grupurilor de culori.

Google Chrome Canare și cărți grupate pe bara superioară.

Gruparea filelor în Google Chrome - Cum să vă întoarceți?

Pentru a testa opțiunea de grupare a filelor în Chrome, trebuie mai întâi să activați această setare experimentală. Așadar, vă rugăm să vizitați lista de steaguri, tastând pe bara de adrese cromată: // steaguri și confirmați cu tasta Enter.

Gruparea cardurilor Trebuie să vă întoarceți schimbând pavilionul corespunzător.

În lista de pavilion, aveți nevoie pentru a găsi opțiunea TAB GOPS. Cea mai convenabilitate va fi utilizată pentru acest motor de căutare din partea de sus a paginii. Valoarea lui Flag trebuie modificată la activată și apoi reporniți browserul.

Din acel moment puteți grupa cartela. Pentru a adăuga prima pagină la noul grup, faceți clic dreapta pe bara de fila și utilizați meniul contextual. În acest fel, puteți crea noi grupuri, adăugați cărți la grupurile existente sau transferați între ele.

Funcția se află încă într-un stadiu incipient de dezvoltare, care este așteptat în cazul funcțiilor experimentale, în plus față de canarul cromat. Sunt așteptate erori și posibile probleme cu funcționarea fără probleme. Totuși, grupul poate încerca acum pentru a vedea dacă va fi util atunci când veți avea o versiune stabilă a browserului.

Google Chrome, descris în această ediție a Canary (în meniul derulant toate versiunile) puteți găsi în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNetPoranki

Recomandat
Lasă Un Comentariu