Principal » Internet » Google Chrome La scurt timp pe Axa Ora 10: Lucrări pe integrare

Google Chrome La scurt timp pe Axa Ora 10: Lucrări pe integrare

Internet : Google Chrome La scurt timp pe Axa Ora 10: Lucrări pe integrare

Una dintre cele mai interesante funcții disponibile în Windows 10 relativ recent, există o vedere de sarcini, de asemenea, cunoscut ca un calendar sau în original pentru Windows Timeline. Vorbind despre previzualizarea aplicațiilor și a site-urilor web recent care vă permit să reveniți la un anumit moment, iar întregul context, de asemenea pe un alt dispozitiv. În Windows 10, această vizualizare este o modalitate convenabilă la bara de activități, dar are și defecte - este în prezent complet funcțională numai în mână cu aplicații de sistem și, astfel, în contextul browserelor - numai de la Microsoft Edge.

Integrarea cu alte aplicații este un subiect deschis și dependent de dezvoltatori, deoarece Microsoft sa în acest subiect a făcut deja. În schimb, cu toate acestea, așteptați soluții oficiale de la creatorii, unii utilizatori să ia problema în propriile lor mâini și este în cazul integrării de vedere de sarcini cu browserul Google Chrome. Un utilizator sa scos pentru programare și este pe cale să cheltuiască extinderea la Chrome 'A, care va integra toate funcțiile sarcinilor de vizualizare a browserului.

Creatorul suplimentului a informat despre planurile sale pe Twitter. El traduce că a găsit deja o soluție existentă care vă permite să obțineți un efect similar, dar este incomod de utilizat - necesită utilizarea unei alte extensii la browser și o aplicație UWP plătită pe Windows 10. Așa că sa împușcat pentru a lucra pentru a sugera ceva mai ușor de utilizat. Progresul actual al lucrărilor poate fi urmărit pe Githubi, Creatorul nu are nimic de ascuns și împărtășește codul creat de el.

În depozit, puteți citi că suplimentul este încă într-un stadiu incipient de dezvoltare. În cele din urmă, însă, autorul dorește să-l cheltuiască în magazinul Chrome Web Store, dar înainte de a se întâmpla acest lucru, este necesar să rafinăm multe elemente. Discurs, printre altele, despre crearea interfeței cu utilizatorul, verificarea erorilor și icoanele și grafica.

Creatorul va trebui, de asemenea, să rezolve problema reîmprospătării automate a jetoanelor, iar planurile sunt, de asemenea, o selecție rezonabilă de site-uri care merg la cronologie - scopul este de a afișa numai cele care sunt active timp de cel puțin o jumătate de minut. Aceasta va filtra redirecționarea frecventă care are loc, de exemplu, atunci când vă conectați la diferite servicii.

În ceea ce privește acum, Creatorul nu a informat când prezice finalizarea muncii. În plus, pot fi citite informații despre faptul că implementarea ar trebui să fie relativ ușoară. După cum sugerează istoria comunității, lucrul la extindere durează doar câteva zile, dar fragmentele ulterioare ale codului apar adesea. Nu mai rămâne nimic pentru acest moment, cum să-mi păstrez degetele încrucișate pentru acest proiect interesant și să-și respecte dezvoltarea ulterioară.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu