Principal » Internet » Google Chrome: Testele de înghețare a cardului sunt în desfășurare. Browserul va consuma mai puțin RAM

Google Chrome: Testele de înghețare a cardului sunt în desfășurare. Browserul va consuma mai puțin RAM

Internet : Google Chrome: Testele de înghețare a cardului sunt în desfășurare. Browserul va consuma mai puțin RAM

Google Chrome este una dintre acele browsere care pot absorbi o mulțime de memorie operațională. O companie din punct de vedere la munte este conștientă de această problemă și a decis să se confrunte cu el. Pregătiri pentru introducerea unei noi funcții numite "congelarea cardului ".

Deocamdată, este în faza experimentală în cromul din canalul canar. Soluția va reduce utilizarea unui cadru prin browser, sporind în același timp eficiența hardware-ului. Nou este să apară în versiunea cromată cu numărul 79.

Din cauza browserului, a fost dezvoltat un număr mare de RAM, în 2015, a fost dezvoltată funcția de respingere a cardului, care a fost de a reduce problema. În curând, pentru a elibera resursele de memorie ale computerului, o nouă soluție va ajuta, va fi "carduri de îngheț ". Informațiile privind testele efectuate de inginerii care lucrează la Chrome au raportat serviciul Techdos.

Conform conceptului de Google, excluderea temporară a paginilor pe cardurile ascunse va duce la eliberarea resurselor de operare și, în consecință, va duce la o creștere a funcționării sistemului. Datorită noii opțiuni, cartelele de fundal inactive vor fi înghețate după cinci minute.

În iulie 2019, Chrome a avut 63,37% din participarea la piața browserelor globale online, comparativ cu 63,69% din luna iunie. În Polonia, Google Chrome a scăzut, de asemenea,. Browserul a fost în luna iulie a acestui an. 77,77 la sută din participare, față de 78,02%. în iunie.

[Frame Browserul Google Chrome gratuit poate fi descărcat din baza noastră de date software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu